Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 22:39

Κώστας Αξιώτης: Δεν υπάρχει φαβορί, μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον τελικό!

Πανναξιακός και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” διασταυρώνουν τα ξίφη τους στοχεύοντας στην κατάκτηση του φετινού τίτλου του πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

Σε συνέχεια των δηλώσεων στο “SportCyclades” των προπονητών, των Βαγγέλη Μουρογιάννη του Μαρπησσαϊκού και Σταύρου Βλάχου του ΑΟ Πάρου που αντιμετώπισαν τους δύο μονομάχους στον Β’ όμιλο, ήρθε και η σειρά του Κώστα Αξιώτη να μας μιλήσει για την κόντρα αυτή.

Ο τεχνικός της ΑΕ Σαντορίνης θεωρεί πως δεν βλέπει ξεκάθαρο φαβορί, ενώ αυτό που επιθυμεί ο ίδιος είναι νικητής να βγει το μπάσκετ και να γίνει μία διαφήμιση του αθλήματος μέσα από αυτή την σειρά των αγώνων. Να σημειωθεί πως η θηραϊκή ομάδα ήταν αυτή που οδήγησε τον Πανναξιακό στην μοναδική του ήττα στο πρωτάθλημα στην φάση των ομίλων (64-68 στο ΔΑΚ Νάξου, 4/3/2018), ενώ στο ματς του πρώτου γύρου είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 49-61 στις 25 Νοεμβρίου 2017 στο τελευταίο ματς του Σεραφείμ Σφήκα στον πάγκο των Ναξιωτών.

Στις δύο αναμετρήσεις με τον ΑΠΑΣ, η ΑΕΣ μέτρησε ισάριθμες ήττες. Στο ΔΑΚ Νάξου στις 2 Δεκεμβρίου 2017 με σκορ 85-74 και στο ματς του δεύτερου γύρου στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ την Πρωταπριλιά με σκορ 55-75.

 aes_2dfoug.jpg

«Αρχικά θέλω να πω καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες και είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα απολαύουν καλό μπάσκετ», δήλωσε ο Κώστας Αξιώτης στον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Το κυριότερο για εμένα είναι τα παιχνίδια να γίνουν σε μια ωραία ατμόσφαιρα χωρίς παρατράγουδα και να αποδείξουν οι Ναξιώτες γιατί το μπάσκετ είναι το πιο ωραίο άθλημα. Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μοιρασμένες, αφού θα παίξει ρολό ποιος θα είναι σε καλή ημέρα. Η Νάξος έχει παράδοση στο μπάσκετ και έχει ανθρώπους που το αγαπούν και το πονούν το άθλημα. Εύχομαι αυτοί οι τελικοί να είναι τελικοί διαφήμισης του αθλήματος και να φέρουν πιο κοντά αυτές τις δυο ομάδες παρά να τις απομακρύνουν».

Και κατέληξε: «Με αφορμή αυτό εδώ το βήμα, θα ήθελα να μεταφέρω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους μπασκετικούς φίλους μου Ναξιώτες και να ευχαριστήσω το “SportCyclades”, τον Σπύρο Μάκαρη και τον Ιωάννη Νοταρά που μου έδωσαν λόγο. Από εσάς, περιμένουμε να συνεχίζετε το ίδιο δυνατά και να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό δίνοντας τη κατάλληλη βαρύτητα για τη διαφήμιση του αθλήματος και των γεγονότων αυτού».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares