Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 23:49

Πανναξιακός: Διαμαρτυρία - ενημέρωση για το παιχνίδι με Θύελλα και τις ποινές

Με αφορμή το πρακτικό της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Κυκλάδων με αριθμό 17-16/5/2018 και τις βαριές τιμωρίες, τόσο για τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και για το σωματείο μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο μας.

Η ομάδα μας έφτασε στον γήπεδο του Καμαρίου την Κυριακή 13/5/2018 και παρατάχθηκε στην σέντρα για την έναρξη του αγώνα, ώρα 13:30. Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα ήταν 13:15.

Ο ελλιπέστατος διαιτητής Παντελάκης είχε την υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα τον αγώνα ώστε η ομάδα μας να προλάβει να αναχωρήσει στις 15:45 από το νησί της Σαντορίνης.

Η αντίπαλη ομάδα ισχυριζόμενη ότι είχε ενημέρωση πως δεν θα ταξιδέψει ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. για το μεταξύ τους παιχνίδι (υπήρξε τηλεφώνημα ποδοσφαιριστή του Καμαρίου σε παίχτη της ομάδας μας 1:15), ξεκίνησε ζέσταμα στις 13:30 και καθόρισε την έναρξη του αγώνα στις 14:00, πάντα σε συνεννόηση με τον απαράδεχτο διαιτητή αδιαφορώντας ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να χάσουμε το πλοίο της επιστροφής.

Μετά από ένα κακό διαιτητικό πρώτο ημίχρονο και ενώ ο Παντελάκης είχε υποπέσει σε συνεχόμενα λάθη στο 44΄ του πρώτου ημιχρόνου μετατρέποντας ένα κόρνερ από υπέρ μας σε επιθετικό φάουλ, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπονιάκο Λ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα (στο φύλλο αγώνα γράφει απευθείας κόκκινη) για εξύβριση ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε τον ποδοσφαιριστή την αντίπαλης ομάδας που έβριζε χυδαία τα «θεία».

Στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια, κλείστηκε είκοσι λεπτά και όταν εμφανίστηκε είχε σημειώσει κόκκινη κάρτα στον Κρητικό. Συνέχισε τον αγώνα και στο επόμενο λεπτό απέβαλε τον Βρεττό. Το τι ακολούθησε αναγράφεται στο φύλλο αγώνα.

Υπάρχουν πολλά καίρια ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα: 

  • Γιατί δεν ξεκίνησε το παιχνίδι στις 13:30, όπως όφειλε να κάνει ο διαιτητής.

  • Γιατί ορίστηκε ο διαιτητής που κατ’ επανάληψη έχει ζητήσει εξαίρεση το σωματείο μας.

  • Γιατί ο διαιτητής Παντελάκης ακούει και τιμωρεί επιλεκτικά.

  • Γιατί ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. έχει δεχθεί 4 κόκκινες κάρτες φέτος, όλες με διαιτητή τον Παντελάκη.

Καταστάσεις που στιγματίζουν συλλόγους, απωθούν τα παιδιά από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο και διαλύουν τις ανθρώπινες σχέσεις, τέτοιες καταστάσεις συντηρούνται από ανεπαρκείς αμειβόμενους διαιτητές οι οποίοι ποτέ δεν φταίνε και ποτέ δεν καθαιρούνται από τα ανώτερα διοικητικά όργανα.

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο

Οι ποινές στις οποίες αναφέρεται ο Πανναξιακός

fasfsdfd.jpg

 

hgvcnvn.jpg 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares