Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 14:15

Τα συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Θύελλα Καμαρίου

Η θύελλα Καμαρίου από χθες πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρώτο νταμπλ στην ιστορία της και όπως είναι φυσικό δέχεται τα συγχαρητήρια όλων,τα οποία θα μπαίνουν σε αυτό το ποστ το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς.

Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου

Ο Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου και εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε θερμά για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό σας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Παρακαλούμε να μεταβιβάσετε τα συγχαρητήρια μας στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, με τις ευχές μας για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Εθελοντική Διαδικτυακή Ομάδα «Ας μη μείνουμε στα λόγια»

Όλα τα μέλη της Εθελοντικής Διαδικτυακής Ομάδας «Ας μη μείνουμε στα λόγια», συγχαίρουμε τον πάντα αρωγό στις Δράσεις μας τα τελευταία χρόνια, Αθλητικό Σύλλογο ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου! 
Το αποτέλεσμα πρέπει να κάνει υπερήφανους όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, παράγοντες και όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Ευχόμαστε Καλή Συνέχεια στην Γ’ κατηγορία και πάντα επιτυχίες!

Με εκτίμηση, 
Εθελοντική ομάδα «Ας μη μείνουμε στα λόγια!»

Εκπρόσωπος της ομάδας : Αλεβίζου Βασιλική 
 Εκπρόσωπος Σαντορίνης:  Νίκου Γεωργία

Παλαίμαχοι Μυκόνου

Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου για το νταμπλ και εύχομαι καλή πορεία στην Γ Εθνική. Δυστυχώς στον αγώνα του Σαββάτου αποδείχτηκε πως «άλλο τι θέλει η καρδιά μας και άλλο τι έπρεπε να γίνει».
Η Θύελλα Καμαρίου σε όλους τους τομείς ήταν φέτος μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Μας λειπεί ιδιαίτερα η ήττα και το γεγονός πως ο Α.Ο Μυκόνου για μια ακόμη χρονιά παραμένει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Πανναξιακός Α.Ο.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για την κατάκτηση μετά του τίτλου του Κυπέλλου Κυκλάδων και αυτού της Πρωταθλήτριας Κυκλάδων 2017-2018, καθώς και για την απευθείας άνοδο της ομάδας του Καμαρίου στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα εκφράζουμε και τις ευχές μας για τη δύσκολη νέα σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπου η ομάδα σας θα εκπροσωπήσει επάξια το νομό μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α. Ο.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια του νησιού μας από την πρώτη στιγμή «μοιράζεται» τη χαρά και την τεράστια επιτυχία της Θύελλας Καμαρίου.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης συγχαίρει θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές της Θύελλας Καμαρίου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου και Πρωταθλήματος Κυκλάδων την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και την πανάξια άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε όσους αγαπούν, πονούν και απαρτίζουν την ομάδα, εκπληρώνοντας όνειρα χρόνων.

Μέσα από τα αθλητικά μας σωματεία, ο σκοπός όλων μας ….αγιάζει τα μέσα!!!

Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά από διοικητική κι αγωνιστική θέση ευθύνης στο ταξίδι της ομάδας προς τις επιτυχίες και την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου ιστορικά ανήκει, είναι καίρια, ξεπερνά τα στενά όρια του αθλητισμού και συνεπώς αποτελεί ακόμα μια σημαντική συμβολή προς το νησί μας γενικότερα.

Ο Αθλητισμός ενώνει, και το νησί μας, μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες που φέρνουν τα σωματεία, δείχνει τη δίψα αλλά και την ανάγκη να ασχοληθεί ολοένα και περισσότερος κόσμος με τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΟ Μυκόνου

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μυκόνου, συγχαίρουμε την Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Γ' Εθνική.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κ. Νίκου Ζώρζου

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και πάλι να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας αφενός για την μεγάλη σας νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αλλά και για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Με την επιτυχία σας αποδεικνύετε ότι το αγωνιστικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Δήμος Θήρας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα στο νησί μας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στην νέα κατηγορία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες!».

Α.Σ. ΙΟΥ 

ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θύελλας Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ένα ονειρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του, βρίσκοντας τη Θύελλα Καμαρίου νταμπλούχο Κυκλάδων, αήττητη και για πρώτη φορά στην ιστορία της στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι κόποι, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσαν καρπούς, σημειώνοντας μία σπουδαία διάκριση που έκανε περήφανο κάθε Σαντορινιό φίλο του αθλητισμού.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Χρήστος Καφτηράνης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ!!!

Πανθηραϊκός 

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ Θύελλα Καμαρίου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα".

ΑΟ Θήρας

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο καθως και στη διοίκηση της ομάδας ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, για την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θήρας

Παμμηλιακός

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού συγχαίρουμε τη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ο δεύτερος φετινός της τίτλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ευχόμαστε στην ομάδα της Σαντορίνης να έχει ανάλογη πορεία και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. 

Η διοίκηση του Α.Σ. Παμμηλιακός,

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares