Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 10:45

Λιέας: "Αποφασισμένοι για το τρόπαιο"

Σίγουρα στην πορεία της Μικτής Κυκλάδων, ο Μάρκος Λιέας ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ξέφρενη πορεία που έκαναν τα... μωρά του κ Μοστράτου.

Ο άσος του Άγιαξ Σύρου πήρε από το χέρι την Ενωσιακή ομάδα κάνοντας υπερήφανο κάθε Κυκλαδίτη αφού με τις εμφανίσεις του επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αποτελεί ένα ακατέργαστο διαμάντι που εφόσον δουλευτεί μπορεί να φτάσει ψηλά.

Με τεχνική κατάρτιση που αγγίζει την τελειότητα, εξαιρετική εκτελεστική δεινότητα και αρκετά ώριμη σκέψη για την ηλικία του ο Μάρκος Λιέας είναι δεδομένο ότι ξεχωρίζει μέχρι στιγμής και αυτό έχει στόχο να κάνει και στο άμεσο μέλλον.

Ο Λιέας θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας του στο Final Four που θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο και μέσω του sportcylades ο ίδιος σχολιάζει τα θετικά της ομάδας του, τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει εντός αγωνιστικού χώρου και τις προϋποθέσεις για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

-Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Άγιαξ Σύρου η συμμετοχή στο Final Four. Πως αντιμετωπίζεις εσύ και οι συμπαίκτες του τη διοργάνωση;

Η είσοδος στο final 4 είναι ο στόχος που όλες οι ομάδες βάζουν στην αρχή της χρόνιας. Έτσι και εμείς μετά από μια δύσκολη χρόνια με πολλούς αγώνες φτάσαμε στην τελική τετράδα. Όλοι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος επειδή φέτος έχουμε ήδη χάσει έναν τελικό με το εφηβικό (Κ-18)

-Θεωρείς ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την κατάκτηση του θεσμού;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι 4 ομάδες έχουν φτάσει αξία ως εδώ και είναι πολύ ικανές. Όμως πιστεύω ότι σε ένα final 4 οι πιθανότητες για την κάθε ομάδα είναι 25% αλλά όπως είπα και παραπάνω πιστεύω πολύ στην ομάδα μας

-Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχετε για να πετύχει το στόχο σας;  

Χωρίς 2η σκέψη σε όλα τα final 4 τις περισσότερες φορές το στοιχείο που καθορίζει τον νικητή είναι η δύναμη και το πάθος σε συνδυασμό με την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό

-Πως αισθάνεται που θα βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετούς συμπαίκτες σου από την Μικτή ΕΠΣ Κυκλάδων;

Με τα παιδιά είχαμε και έχουμε διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και βρεθήκαμε αντιμέτωποι πριν 2 εβδομάδες στο final 4 του εφηβικού που διεξήχθει στην Μύκονο όπου το κλίμα ήταν άψογο μεταξύ μας

-Ποιο κατά τη γνώμη σου είναι το... μυστικό σε αυτά τα ματς;

Κατά την γνώμη μου τα 2 στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα μας για να κατακτήσει το final 4 είναι η αυτοσυγκέντρωση και το πάθος για την νίκη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares