Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 14:12

Μάμμος: Αξίζουν πολλά αυτοί που δίνουν την ψυχή τους για τα Φανάρια [vid]

Στην …ερώτηση του στίχου «Ποιος είδε στην Ελασσόνα λευκό πανί;» του τραγουδιού “Καράβια στη στεριά” που ερμήνευσε ο Γιώργος Νταλάρας το 1997 μόνο ένας θα μπορούσε να …απαντήσει! Ο λόγος για τον Θοδωρή Μάμμο!

Ο προπονητής του πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” άφησε πριν δύο σχεδόν χρόνια τον νομό Θεσσαλίας και τη Λάρισα για το νομό Κυκλάδων και το νησί της Αριάδνης, τη Νάξο. Όχι φυσικά μόνο για να δει από κοντά το “λευκό πανί”, αλλά για να δείξει το έργο του και να συνεχίσει στις επιτυχίες τους Απεραθείτες.

Παρά τις όποιες δυσκολίες έχει ως σήμερα, ο Μάμμος δεν τα παράτησε. Με περίσσιο θράσος κατάφερε να κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα στις κατηγορίες των ανδρών και να οδηγεί τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του συλλόγου σε επιτυχίες και διακρίσεις!

Όπως είναι φυσικό ο Θοδωρής Μάμμος δεν θα μπορούσε να μην είναι φιλοξενούμενος του sportcyclades.gr, όπου στα γραφεία του site μας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά παράλληλα καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα.

Δείτε την συνέντευξη που συντόνισαν ο Γιάννης Νοταράς και ο Σπύρος Μάκαρης 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares