Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 14:41

Το ευχαριστώ του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018 τελείωσε. Εκατοντάδες αθλητές, μικροί και μεγάλοι, έλαβαν μέρος σ’ αυτό το μεγάλο, ομολογουμένως πια, αθλητικό γεγονός της Τήνου.

Εμείς, τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί σας αυτές τις τρεις μέρες, στις 8 Ιουνίου στο pasta party, στις 9 Ιουνίου με τους αγώνες δρόμου και στις 10 Ιουνίου με την περιπατητική βόλτα στο μονοπάτι Κάμπος - Περάστρα - Κώμη.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά :

* Τους συνδιοργανωτές των αγώνων, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και το ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ

* Tην VODAFONE που για πέντε συνεχόμενα χρόνια έχει το όνομα των αγώνων ως μέγας χορηγός

* Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ, το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥ και το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝΟΥ για την αρωγή τους στη διεκπεραίωση των αγώνων

* Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ για την αρωγή του στη διεκπεραίωση των αγώνων

* Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ , το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, το Ε.Κ.Α.Β. και το ΓΙΑΤΡΟ κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΘΟΔΩΡΗ για την στήριξή τους, ώστε οι αθλητές να νιώθουν ασφάλεια και να τερματίσουν υγιείς

* Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΧΡΙΑΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΞΕΣΚΛΑΒΩΤΡΑ για την άψογη οργάνωση του pasta party

* Τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ των χωριών ΒΩΛΑΞ, ΚΕΧΡΟΥ και ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΚΑΡΚΑΔΟΥ για τα δώρα που πρόσφεραν στους αθλητές του ημιμαραθώνιου

*Τον Αθλητικό Σύλλογο ‘’ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ’’ για την διοργάνωση της πεζοπορικής διαδρομής

*Τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝΟΥ για τις παραδοσιακές στολές που μας διέθεσε για την τελετή λήξης και την απονομή των μεταλλίων

* Τους 150 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την, ομολογουμένως από όλους τους αθλητές, καταπληκτική δουλειά που πρόσφεραν σε όλα τα πόστα τους

* Την εκπομπή της κ. Άννας Μπουσδούκου "ΤΩΡΑ" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που αφιέρωσε στους αγώνες 10 λεπτά από την εκπομπή της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018.

*Την εταιρεία BARILLA που πρόσφερε τα μακαρόνια και τη σάλτσα για το pasta party

*Τους αγαπημένους chefs κ. κ. ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για τις γευστικές του δημιουργίες για το pasta party, τις σάλτσες με τα παραδοσιακά προϊόντα

* Τους χορηγούς επικοινωνίας CYCLADES VOICE, FORECAST WEATHER, RUNNER MAGAZINE, RUNNING NEWS, TINOS NOW,TINOS TODAY, TINOS SECRET, TINOS VOICE, WONDERGREECE

* Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES

* Τους χρυσούς χορηγούς ΝΩΕ, TINOS ABOYT, TINOS DIVE CENTER

* Τους ασημένιους χορηγούς ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝΟΥ, INTERAMERICAN, ΜΕΓΚΟΥΛΑΣ INSURANCE

* Τους χάλκινους χορηγούς ALEXANDER SPORT, ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, AUTO MARINE ΑΠΕΡΓΗΣ, ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΔΕΣΥΠΡΗ, DRONESNAP PC CENTER, ΔΩΡΟΥΠΟΛΗ, FILMMEUP, KOMVOS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, LOOKOOMADES, ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ TRAVEL, ΜΥΡΤΙΑ APARTMENTS, ΝΟΣΤΟΣ, ΝΟΥΦΑΡΑ, ΞΥΝΑΡΙΑΝΟΣ,POSEIDON TRAVEL, ΣΙΤΑΡΑΣ REAL ESTATE, TINOS GK TRAVEL, TINOS FOOD, TINOS SECURITY, VEGA

*Τους Υποστηρικτές Α’ : ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝΟΥ, AEOLOS TRAVEL, AEGEAN CONSTRUCTION, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΑΙΝΕΙΑΣ’’, ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ALPHA BANK, ΑΠΕΡΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΑΡΟΔΟ CAFÉ, ΑΣΤΕΡΙΑ HOTEL, ΓΡΕΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, GOLDEN BEACH, ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΕΝΕΚΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΝΟΥ, EXO, EXPRESS ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΝΟΥ, JASON RENT A CAR, ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ, ΚΡΙΚΕΛΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΛΑΓΗΝΙ, ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΝΤΑΚΟΣ, ΠΕΤΡΑΔΙ, ΠΗΓΑΣΟΣ, PIAZZA CAFÉ, ΠΛΥΤΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, POSIDONIO HOTEL, ΠΟΤΟΠΩΛΕΙΟ, RENT HOUSE TINOS, SAN LORENZO, ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΣΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΤΥΠΟΣ, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΣ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΕΣ, ΧΑΤΖΗΛΟΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, VILLA GIZI

*Τους Υποστηρικτές Β’ : ΑΓΚΥΡΑ, ΑΙΓΑΙΟ STUDIOS, ΑΙΘΡΙΟ, AKTH AIGAIOY, ΑΛΜΥΡΑ STUDIOS, ANEMOLOGIO, ANEMOS STUDIOS, ΑΝΘΕΙΑ HOTEL, BALOON, BAZAAR, ΒΛΑΧΟΣ, BLUE, ΒΟΡΕΑΔΕΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ CITY HOTEL, ΒΥΖΑΝΤΙΟ BEACH HOTEL, CAVOS HOTEL, CROSSROAD INN, CORNER, ΓΑΛΕΡΑ, ΓΑΛΗΝΗ, GALLERY, ΓΥΡΩ – ΓΥΡΟ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ HOTEL, DELLATOLAS RENT A CAR, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ, DIMITRIS RENT A CAR, ΔΩΔΩΝΗ, ΕΔΕΣΜΑ, ΕΛΙΑ, EMPORIO, Η ΘΡΑΚΑ, Η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΑΚΤΟΣ BAR, ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ … ΞΑΝΑ, ΚΑΡΠΟΣ, ΚΙΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ, KOULIS RENT A CAR, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΑΡΑΘΙΑ, MARIRENA’S, ΜΕΛΤΕΜΙ HOTEL, ΜΕΣΚΛΙΕΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΠΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, ΜΠΟΡΑΣ, MONOPOLIO, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, ΞΕΜΠΑΡΚΟ, ONAR HOTEL, ΟΡΙΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ, PRANZO, PORTO HOLIDAYS, PORTO RAFAEL, ΣΕΝΜΠΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, SIVYLLA BAR, ΣΚΟΥΝΑ, SOHOS, SOULA'S ROOMS, ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ, ΤΗΝΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΤΗΝΙΩΤΙΣΣΑ, ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΤΣΑΜΠΙΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, VIDALIS RENT A CAR, VIDALIS ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑ ΣΑΓΡΑΝΤΑΝΗΣ, ΧΙΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΨΑΡΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΨΑΡΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να κάνουμε ειδική μνεία στο νούμερο των υποστηρικτών και των χορηγών των επαγγελματιών της Τήνου, οι οποίοι μας στήριξαν και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες. 145 ΤΗΝΙΑΚΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018. Η συνεργασία και η ομαδική δουλειά δημιούργησαν αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους,

φορείς, επαγγελματίες και πολίτες της Τήνου

για την ανεκτίμητη βοήθειά σας.

Ραντεβού του χρόνου στις 8 Ιουνίου 2019

για το 6ο TINOS RUNNING EXPERIENCE

5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για όλα αυτά που ζήσαμε αυτές τις τρεις μέρες της διοργάνωσης του 5ου TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018 στις 8, 9 και 10 Ιουνίου 2018 με το pasta party στον Κέχρο, με τους αγώνες δρόμου και με την πεζοπορική διαδρομή στο μονοπάτι Κάμπος - Περάστρα - Κώμη.

Το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018 είναι πλέον γεγονός για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Στους φετινούς αγώνες συμμετείχαν 900 αθλητές από την Τήνο, από πολλά μέρη της Ελλάδας καθώς και του εξωτερικού (Κύπριοι, Ιταλοί, Ιορδανοί, Άγγλοι, Βέλγοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Αμερικάνοι), ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας. Οι αφίξεις στο νησί μας ήταν πολύ περισσότερες αφού οι αθλητές συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ (Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου), ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Τήνου), ΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και ΧΟΡΗΓΟΙ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι, με δική τους ομολογία, έμειναν και φέτος ενθουσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση.

Οι αγώνες και οι εκδηλώσεις που έγιναν γύρω από αυτούς στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Το PASTA PARTY την Παρασκευή το βράδυ στο χωριό Κέχρος, η διεξαγωγή των αγώνων και η τελετή λήξης που ακολούθησαν το Σάββατο καθώς και η πεζοπορική διαδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του νησιού μας (Κάμπος - Περάστρα - Κώμη) έδειξαν σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους τη φιλοξενία και την ομορφιά του τόπου μας και των κατοίκων του.

Οι αθλητές του ημιμαραθώνιου ξεκίνησαν από το θεατράκι στο Βωλάξ, διέσχισαν το Σκαλάδο, πέρασαν από τον Κρόκο και την Περάστρα, πέρασαν μέσα από το χωριό Κώμη, διέσχισαν την Καλλονή και στη συνέχεια ακολουθώντας το οδικό δίκτυο, τερμάτισαν στη Χώρα, στην Πλατεία Παντανάσσης.

Οι αθλητές που πρώτευσαν στον ημιμαραθώνιο δέχθηκαν δώρα από το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βωλάξ, τον Σύλλογο Απανταχού Κεχριανών "η Παναγία η Ξεσκλαβώτρα" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλονής – Καρκάδου. Οι αθλητές ομολόγησαν και φέτος ότι είναι το μοναδικό μέρος όπου λαμβάνουν τόσα δώρα και ότι η φιλοξενία των Τηνιακών δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Το μετάλλιο των αγώνων είναι πιστό αντίγραφο του μεταλλίου από τα ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’, γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Τήνου που μας παραχώρησε την άδεια να το χρησιμοποιήσουμε. Το μετάλλιο απεικονίζει στην μπροστινή του όψη τον δρομέα – οπλίτη και στην πίσω όψη τον Ευαγγελισμό της Παναγίας. Σήμερα σώζονται μόνο δύο αυθεντικά μετάλλια.

110 μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρόσφεραν ειδικές τιμές στην διαμονή, στην μετακίνηση, στο φαγητό, στην διασκέδαση, στα παραδοσιακά προϊόντα, στις αγορές από τα καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Φέτος είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να δημιουργήσουν συνταγές ειδικά για το Pasta Party του 5ου TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018 δύο πολύ γνωστοί αλλά κυρίως αγαπημένοι chefs, ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης και o κ. Αλέξανδρος Παπανδρέου. Δημιούργησαν τέσσερις καταπληκτικές σάλτσες για τα ζυμαρικά των αθλητών, βασιζόμενες σε παραδοσιακά. Οι αγαπημένοι chefs χρησιμοποίησαν για τις συνταγές τους λουκάνικο και λούζα, παλαιωμένη γραβιέρα και κοπανιστή, τυρί μπαλάκι και τυρί με σύκο, αγκινάρες και λιαστές τομάτες, κάπαρη και κρίταμο. Στη συνέχεια τις φωτογράφησαν επαγγελματικά και μας τις διέθεσαν για οποιαδήποτε χρήση.

Η εκπομπή της κ. Άννας Μπουσδούκου "ΤΩΡΑ" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αφιέρωσε στους αγώνες 10 λεπτά από την εκπομπή της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018. Στην εκπομπή μίλησαν για τη διοργάνωση ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέας Τσιμέκης και οι δύο chefs κ. κ. Μαμαλάκης και Παπανδρέου.

Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένα είδος τουρισμού που απασχολεί την Τήνο. Οι πύλες του νησιού μας σε αυτόν είναι πλέον ανοικτές και πρέπει να συνεχίσουμε να τον φροντίζουμε και να τον καλλιεργούμε, ώστε να γίνουμε πόλος έλξης για αθλητές πολλών αθλημάτων και όχι μόνο δρομέων.

Το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2018 τελείωσε. Προχωράμε ακάθεκτοι για τη διοργάνωση του 6ου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2019. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι από φέτος θα επιτύχουμε μία άψογη διοργάνωση.

Σας περιμένουμε του χρόνου

στις 8 Ιουνίου 2019

για το 6ο TINOS RUNNING EXPERIENCE.

Προσεχώς θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς είναι ακόμα στην επεξεργασία.

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

     ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares