Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 18:42

Βαλάντης Βλαβιανός: Δεν περισσεύει κανείς...

Βάζοντας στην άκρη την εσωστρέφεια, ο πλειοψηφιών της εκλογικής διαδικασίας πρόεδρος της ΑΕ Σαντορίνης κ. Βαλάντης Βλαβιανός, καλεί όλους δίπλα στο μπάσκετ για να γίνουν βήματα προόδου.

«Δεν περισσεύει κανείς» γράφει στην ανακοίνωση του ο κ. Βλαβιανός, δείχνοντας κλίμα ενωτικό, το οποίο είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα, με τις περίεργες αποφάσεις περί ορισμών αγώνων και τηλεοπτικών, να σκοτεινιάζουν ακόμη περισσότερο το ήδη μουντό τοπίο.

Αλήθεια τι έγινε με τις συμβάσεις που μετατράπηκαν από επι πληρωμής σε απευθείας δωρεάν αναθέσεις, σε αμφιβόλου νομιμότητας ΜΜΕ και ιδιώτες ερασιτέχνες; Η απάντηση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμη περισσότερο η ανάληψη ευθυνών από εκείνους που λειτούργησαν αυτοβούλως και υπογείως (θα επανέλθουμε εκτενέστερα επί του θέματος).

Το μήνυμα του κ. Βλαβιιανού  που επιτέλους κινείται σε ένα διαφορετικό ύφος από αυτό που έχουμε συνηθίσει, επιβεβαιώνοντας τη σημαντική συμβολή ορισμένων ανθρώπων που κρατάνε ζωντανό το άθλημα:

«Ως πλειοψηφών υποψήφιος της ΕΣΚ Κυκλάδων θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία – μέλη για τη συμμετοχή και το εξαιρετικό κλίμα στη Γενική Συνέλευση της Πάρου.

Ευχαριστώ πάνω από όλα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω μαζί με όλο το Δς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων .

Δίχως την αμέριστη συμπαράσταση των σωματείων της Ενωσής μας, τίποτα δεν μπορούσε και δεν θα μπορεί να γίνει.

Συνεχίζουμε τη δουλειά με τον πρόεδρο κ Λώρη Σαλάχα και το υπόλοιπο ΔΣ σε όλα τα επίπεδα ώστε το κυκλαδιτικο μπάσκετ να κάνει και άλλα βήματα προόδου.

Κανένας δεν περισσεύει , όσοι αγαπάμε το μπασκετ , οφειλουμε να δηλώνουμε παρών.

Ενωμένοι πετυχαίνουμε πολλά».

Νέα διοίκηση στην ΕΣΚ Κυκλάδων (τα αποτελέσματα των εκλογών)

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares