Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 15:49

Μανωλιός: Να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο

Αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία στις Κυκλάδες, που κάθε χρονιά, η διοίκηση του προσπαθεί να βελτιώνεται και να βάζει ένα λιθαράκι προκειμένου ο Α.Ο. Πάγου να κάνει βήματα προόδου.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι η ομάδα να κερδίζει όσο περνούν τα χρόνια σεβασμό, και να αποσπά τα συγχαρητήρια των υπόλοιπων συλλόγων για το πρόσωπο που παρουσιάζει εντός των τεσσάρων γραμμών, και για την οργάνωση που διαθέτει σαν σωματείο.

Στις αρχές του μήνα, από τις εκλογές που έγιναν, αποφασίστηκε μετά από ψηφοφορία ο Άκης Μανωλιός να βρίσκεται στη θέση του προέδρου για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του, με τον ισχυρό άνδρα του Πάγου να αποκαλύπτει... τα πλάνα της ομάδας για τη νέα χρονιά.

-Ποια είναι η νέα προσπάθεια που θα γίνει;

Κατ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, παλιούς και νέους, καθώς και όλους τους ‘’αφανείς’’ φίλους της ομάδας που μας βοηθούν να παραμείνουμε οργανωμένοι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε.

Η ομάδα και φέτος θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους που είχε βάλει και το προηγούμενο διοικητικό σχήμα. Η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής μέσα από τα οποία θα υπάρξει ο μελλοντικός κορμός της ομάδας είναι από τους πρωταρχικούς στόχους. Η περσινή επιτυχία της όλης προσπάθειας, σε συνδυασμό με την ύπαρξη αξιόλογων διπλωματούχων προπονητών και της φιλοσοφίας μας για δωρεάν ακαδημίες, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και με αίσθηση ευθύνης προς τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται. Ένας ακόμη στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Απόλυτα λογική η απομάκρυνση αν αναλογιστεί κανείς τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Συριανό ποδόσφαιρο.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου;

Σε σχέση με τις παλιές ένδοξες στιγμές, που όλοι νοσταλγούμε, λείπει η αγάπη για το άθλημα και όλα μεταφράζονται σε χρήμα και προσωπικές φιλοδοξίες. Ελπίζω μέσα από την σοβαρότητα, τον σεβασμό και τις ομαδικές επιτυχίες να καταφέρουμε να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο και να φέρουμε τον κόσμο κοντά στις ομάδες.

-Πως κρίνεται την πορεία που πραγματοποιήσατε φέτος;

Τα γεωγραφικά κριτήρια βάσει των οποίων ‘’χτίζονται’’ οι όμιλοι του Πρωταθλήματος μας έφεραν αντιμέτωπους με τις δύο δυνατές ομάδες της Μυκόνου και παρόλο που ηττηθήκαμε μόνο από την Άνω Μερά, οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων δεν μας επέτρεψαν να συνεχίσουμε στην δεύτερη φάση. Αν και αυτό μας έχει αφήσει μία πικρία νομίζω ότι πρέπει να πεισμώσουμε και να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί. Το ανδρικό μας τμήμα πέρσι έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, με συνεχή και πολυπληθή παρουσία στις προπονήσεις όλη την χρονιά, γεγονός το οποίο μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

-Θα γίνουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τη νεά σεζόν;

Υπάρχει ένας πολύ δυνατός κορμός Συριανών ποδοσφαιριστών στον οποίο θα στηριχτούμε και φέτος και γίνεται μία προσπάθεια για ποιοτικές προσθήκες. Ελπίζω να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια μας και φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας.

1544941_10203052519216841_902165105_n.jpg

-Σε τι επίπεδο βρίσκονται οι υποδομές σας;

Θεωρώ ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Για την αγωνιστική χρονιά που μας έρχεται η ομάδα θα συμμετέχει σίγουρα στο πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-16… και βλέπουμε!

Παράλληλα, στον επίλογο του ο Άκης Μανωλιός έστειλε τη δική του ευχή λέγοντας:

Καλό καλοκαίρι να ευχηθώ σε όλους και καλή προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares