Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 15:15

Ερρίκος: Για να φύγω από τη Θύελλα έπρεπε να συμβεί κάτι εξωπραγματικό

Ο Κώστας Ερρίκος αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζονται από τους πλέον έμπειρους στη Θύελλα Καμαρίου.

Με παρουσία συνεχή από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Καμάρι, ο ικανότατος μέσος έχει κατορθώσει να αποτελέσει εκ των κορυφαίων και κυρίως την περσινή χρονιά στην πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις της διοίκησης που αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε να τον εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου. 

Τα 20 τέρματα και η συνεχής βελτίωση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του τεχνικού επιτελεί και της διοίκησης ώστε να παραμείνει ο 27χρονος άσος στο σύλλογο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Η ανακοίνωση της Θύελλας για την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Ερρίκο, αναφέρει:

 "Το Δ.Σ .της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό μας Kωνσταντίνο Ερρίκο.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο μια χρονιά με όμορφες στιγμές με την φανέλα της ομάδας μας!

Μετά τιμής, 
Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου".

Αμέσως μετά την συμφωνία των δύο πλευρών, το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Ερρίκο, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το λόγο που απάντησε θετικά και το υγιέστατο κλίμα που αποπνέει ο σύλλογος.

32887328_1843255459311295_7928347789753319424_o.jpg

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Ποιος ήταν ο λόγος που απάντησες θετικά στην πρόταση;

Θα έπρεπε να γίνει κάτι το εξωπραγματικό για να μην απαντήσω θετικά στην ομάδα αφού στα τρία χρόνια παρουσίας μου, ο σύλλογος και η διοίκηση μου παρέχουν τα πάντα στα πλαίσια μιας εξαιρετικής συνεργασίας. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να σκεφτώ κάτι διαφορετικό.

-Με δεδομένο ότι έχεις αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Ποια σημεία θα πρέπει να προσέξετε ώστε να πετύχετε το στόχο σας;

Η Γ' Εθνική είναι μια κατηγορία που περιέχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και έχει ομάδες οι οποίες είναι πολύ καλά προπονημένες και δουλεύουν σαφώς σε επαγγελματικά πρότυπα σε σχέση με τις χαμηλότερες κατηγορίες και ξέρουν τι ζητούν από κάθε ματς. Οπότε θεωρώ πως πρέπει να είμαστε αρκετά προπονημένοι και πιο δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε ανάλογα με τους στόχους μας αφού στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κυριαρχεί η δύναμη και η αντοχή.

-Ποιες ειναι διαφορές του συγκεκριμένου πρωταθλήματος με το τοπικό;

Νομίζω ότι εκτός από αυτά που ανέφερα, τα ταξίδια που θα είναι περισσότερα και πιο μακριά εντάσσονται στις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο κατηγορίες.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο;

Για τον κόσμο αυτό τι να πει κανείς αφού μόνο συμπαραστάτη και αγάπη εισπράτουμε πάντα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Όπως έω πει και πιο παλιά από τον προσωπικό μου λογαριασμό το ευχαριστώ είναι λίγο αλλά επιβάλλεται να το λες. Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήτνα δίπλα μας όλη τη χρονιά που ήτνα σημαντική και για εμάς και για εκείνους.

-Τι είναι αυτό που σε κάνει να παραμένεις στη Θύελλα Καμαρίου. Τι σε έχει κερδίσει;

Πραγματικά αν δεν έρθεις να ζήσεις αυτή την ομάδα δεν μπορείς να ξέρεις τι κλίμα επικρατεί τόσο μέσα στα αποδυτήρια όσο και έξω στο χωριό. Έχουμε μακράν το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει σαν ποδοσφαιριστής απ' όλες τις ομάδες που πέρασα (ελπίζω αυτό να κρατήσει αρκετά) και αυτό για μένα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο ώστε ένας ποδοσφαιριστής να θέλει να συνεχίσει με έναν σύλλογο. Οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση είναι μπορώ να πω οικογενειακής φύσεως πλέον και αυτό νομίζω μπορεί να σε πάει σε άλλο επίπεδο.

κόσμος της ομάδας σας στηρίζει;

Ο κόσμος μας στηρίζει και πρέπει να μας στηρίζει πάντα και ακόμη περισσότερο γιατί πραγματικά χωρίς κόσμο δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα. Τη μεγαλύτερη... ντόπα που μπορεί να πάρει ένας ποδοσφαιριστής τη δίνει ο κόσμος με την παρουσία του και τη φωνή του. Και εμείς αγωνιζόμαστε για να τους δίνουμε όση περισσότερη χαρά μπορούμε.

-Προσωπικές φιλοδοξίες;

Προσωπικά για εμένα η φετινή χρονιά θα είναι μια καλή πρόκληση και ένα τεστ αφού έχω αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία και θα μπορώ να κάνω κάποιες συγκρίσεις πάνω στην απόδοση μου και στην βελτίωση αυτής. Ο πρώτος προσωπικός μου στόχος όμως είναι να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ να φτάσει στους στόχους της όσο μεγάλοι και εάν είναι γιατί μεσά από τις προσωπικές μου φιλοδοξίες ή τις ατομικές διακρίσεις του κάθε ποδοσφαιριστή, το μόνο που έχει σημασία και μένει σαν γεύση στο τέλος είναι το πόσο καλά η πόσο άσχημα τα πήγε μια ομάδα.

32887303_1843244382645736_9009826078214062080_o.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares