Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 18:03

Γρυλλάκης: Με αφοσίωση, πίστη και δουλειά ο ΠΑΣ Νάξου και η Μικτή έφτασαν ψηλά

Αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή που ίσως είχε το πιο δύσκολο έργο στην αποστολή της Μικτής Κυκλάδων, όμως, το τελικό αποτέλεσμα βρήκε κερδισμένο τόσο τον ίδιο όσο και τον Γιώργο Μοστράτο που είχε την... έμπνευση με τον χρησιμοποιήσει ως αμυντικό μέσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Βασίλης Γρυλλάκης, πιστός στη λέξη ''δουλεια'' δεν γκρίνιαξε αλλά δήλωσε παρών παρότι στον ΠΑΣ Νάξου χρησιμοποιείται κυρίως λόγο ως ακραίος επιθετικός.

Μάλιστα, φρόντισε με την παρουσία του σε όλο το θεσμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων να προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του αφού με την οξυδέρκεια του και την ηρεμία που έβγαζε στο παιχνίδι, έδειξε την ωριμότητα του παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο «εγκέφαλος» των τριταθλητών Ελλάδας, ενώ αυτή η μεγάλη διάκριση αποτελεί παρακαταθήκη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο νεαρός άσος ήταν από τους στυλοβάτες στη μεσαία γραμμή για την Μικτή, ενώ στο final four k16 με το τέρμα που πέτυχε στον τελικό κόντρα στον ΑΟ Πάρου αλλά και την εν γένει παρουσία του, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες των Κυκλάδων.

DSC_7518.jpg

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το νεαρό άσο που παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τον ΠΑΣ Νάξου και την πορεία της Μικτής Κυκλάδων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Που οφείλεται η πορεία της Μικτής Κυκλάδων;

Θεωρώ ότι οφείλεται στο γεγονός ότι είχαμε ''δέσει''σ αν ομάδα αλλά και εκτός γηπέδο αφού γενικά ήμασταν μια οικογένεια.

Το οικογενειακό κλίμα έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο ή το γεγονός ότι φουρνιά αυτή αποτελείται από ταλαντούχους παίκτες;

Εκτός από το γεγόνος ότι ήμασταν αρκετά καλοί παίκτες όλοι, το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε έπαιξε σημαντικό ρόλο πιστεύω σε όλο αυτό γιατί δεν παίζαμε εγωιστικά αλλά θέλαμε το καλύτερο για την ομάδα μας.

Η ομοιογένεια είναι το στοιχείο που σας έκανε να φτάσατε ψηλά;

Ναι πιστεύω ότι μας βοήθησε αρκετά γι αυτό φτάσαμε ψηλά σαν ομάδα στη διοργάνωση.

Πως διαχειριστήκατε την ήττα από το Ηράκλειο;

Στο ποδόσφαιρο πάντα ένας βγαίνει νικητής και αν χάσεις δεν θα πρέπει να στεναχωρηθείς για αυτό γιατί τίποτα δεν τελειώνει.

Τι σημαίνει για οτν Βασίλη Γρυλλάκη οι Κυκλάδες να βρίσκονται στην 3η θέση στην Ελλάδα;

Μου δείχνει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά εάν είμαστε ενωμένοι και βάλουμε στόχο όπως και το αποδείξαμε.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στο Final Four K16, και την κατάκτηση της 1ης θέσης;

Νιώθω χαρούμενος γιατί είχαμε πει με τους συμπαίκτες μου ότι αυτό το final four είναι δικό μας και θα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το κατακτήσουμε.Πως αισθάνεσαι;

Τι είναι αυτό που έχει φέρει τον ΠΑΣ Νάξου σε τόσο υψηλό επίπεδο στα τμήματα υποδομής;

Είναι οι ακαδημίες που κάνουν τη διαφορά γιατί χωρίς τη βοήθεια των προπονητών μας δεν είχαμε φτάσει τόσο ψηλά. Ο καθένας έχεις τη δικιές του φιλοδοξίες ανάλογα με το πως βλέπει τα πράγματα. Άλλοι θα θελήσουν να δουλέψουν παραπάνω και να προσπαθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και άλλοι όχι.

Τη στιγμή που πέτυχες το 1-0 μέσα στην Πάρο, τι ήταν εκείνο που σκέφτηκες;

Εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ χαρούμενος που πέτυχε αυτό το γκολ και έδωσε ένα προβάδισμα στην ομάδα μου αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει γιατί είχαμε μπροστά μας ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Πως μπορούν να συνδυαστούν οι σπουδές με το ποδόσφαιρο;

Με ένα σωστό προγραμματισμό και θέληση μπορεί κάποιος να πετύχει ό,τι θέλει στη ζωή του.

Ποιος παίκτης έιναι πρότυπο σου και γιατι;

Είναι ο Αντρές Ινιέστα γιατί εκτός από πολύ καλός χειριστής της μπάλας, χρησιμοποιεί τη σκέψη του που είναι σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την πορεία του ανδρικού τμήματος του ΠΑΣ Νάξου;

Το ανδρικό τμήμα αποτελείται κυρίως από παιδιά της ηλικίας μου αλλά και κάποιους μεγαλύτερους τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω γιατί μας στηρίζουν και εκείνοι όπως μπορούν σε όλο αυτό.

DSC_7377.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares