Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 16:27

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το "Trimore Syros Triathlon 2018"

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Trimore Syros Triathlon 2018, που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας το διάστημα από 21 έως 24 Ιουνίου 2018, με τη συνδιοργάνωση της Ομάδας Trimore και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ένα συναρπαστικό και δυναμικό τετραήμερο, πλούσιο από δραστηριότητες αθλητικές, τριαθλητικές και μη, το οποίο ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, συμπολίτες μας και επισκέπτες, οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τα στοιχεία να κάνουν λόγο για περισσότερους από 2.800 αθλητές, προπονητές, συνοδούς και επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έφτασαν στο νησί μας για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Πέραν της μεγάλης επισκεψιμότητας για το τετραήμερο, με αντίκτυπο στην τοπική αγορά, σημαντική ήταν και η προβολή του νησιού μας με συνεντεύξεις των αθλητών και πρωταγωνιστών, δημοσιεύσεις άρθρων και οπτικοακουστικού υλικού σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στα Social Media.

Πρώτιστο μέλημα των διοργανωτών αποτέλεσε φυσικά η ασφάλεια των αθλητών, γεγονός το οποίο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, ιδιαίτερα το Σάββατο (23/6) το πρωί (8:30 – 11:30), είχε ως προϋπόθεση τον αποκλεισμό της διέλευσης των οχημάτων σε συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου, καθώς και την καθυστέρηση άφιξης και αναχώρησης πλοίων προς και από το λιμάνι μας.

Νιώθουμε την ανάγκη, ως Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, να ευχαριστήσουμε θερμά την Ομάδα Trimore, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της διοργάνωσης, τους χορηγούς, και υποστηρικτές, τους αθλητές, επισκέπτες και συμπολίτες μας, τους εθελοντές και τους τοπικούς συλλόγους, οι οποίοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο στη διοργάνωση, τη Λιμενική Αρχή, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Νοσοκομείο Σύρου για την ετοιμότητα που επέδειξαν, καθώς και την καθοριστική συμβολή τους, τους 14 δημοσιογράφους από μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με εθνική εμβέλεια, όπως επίσης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή και κάλυψη της διοργάνωσης, και τέλος όλους όσοι υπέστησαν την όποια ταλαιπωρία, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Η Σύρος με σταθερά βήματα, τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει το στίγμα της στον τουριστικό χάρτη ως ένας εκ των κορυφαίων αθλητικών προορισμών στη χώρα μας με μια πλειάδα σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας, και στην κατεύθυνση αυτή πρόκειται να κινηθεί και τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε το 3ο Trimore Syros Triathlon για όλες τις εμπειρίες και τις ανεπανάληπτες συγκινήσεις που μας προσέφερε και μετράμε αντίστροφα για το Trimore Syros Triathlon 2019, για το οποίο ήδη ανυπομονούμε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares