Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 15:57

Διαμαντής: Γι' αυτό επέλεξα τον Πανθηραϊκό

Το παραμικρό δεν αφήνουν στην τύχη στον Πανθηραϊκό, δρομολογώντας καθημερινά εξελίξεις που θα δώσουν στην ομάδα την ευκαιρία να είναι έτοιμη όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Χθες το απόγευμα ο σύλλογος από τη Σαντορίνη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Διαμαντή, ενός πολύπειρου τερματοφύλακα που αγωνίστηκε πέρυσι σε Ασπρόπυργο και Αιγάλεω.

Ο πρώην... φύλακας άγγελος του ΑΟ Λουτρακίου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr εκφράζοντας την ικανοποίηση του που ανήκει στον Πανθηραϊκό πλέον.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες τον Πανθηραϊκό;

Η θέληση και ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Πανθηραϊκού με έκαναν να απαντήσω θετικά στην πρόταση τους.

-Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;

Η Γ' Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και η ομάδα θα εκπληρώσει το στόχο που θα θέσει.

-Η εμπειρία που διαθέτεις σου δίνει την ευκαρία να μπορείς να έχεις άποψη για τις κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα. Ποια είναι αυτή;

Οι κινήσεις της ομάδας κρατώντας τον βασικό κορμό από πέρυσι και ενισχύοντας το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες δείχνει ότι δημιουργεί σύνολο για να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

-Προσωπικές φιλοδοξίες;

Προσωπικός μου στόχος αποτελεί να έχω υγεία και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μέσα από την σκληρή δουλειά.

-Προτιμάς να αγωνιστείτε στον ίδιο όμιλο που ήταν ο σύλλογος πέρυσι;

Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και ο Πανθηραϊκός σε όποιο όμιλο και εάν πέσει το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

-Τι πληροφορίες έχεις για τον Πανθηραϊκο;

Έχω συγκεντρώσει τις καλύτερες. Διαθέτει μια ισχυρή διοίκηση και τεχνικό επιτελείο που είναι αξιόλογο. Όλα αυτά συνθέτουν την άριστη εικόνα της ομάδας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares