Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 17:16

Μουστάκης: Να λειτουργήσουν οι ακαδημίες του Φιλωτίου επαγγελματικά

Στην ΑΜΣ Φιλωτίου δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι και αυτό διότι είχαν πραγματοποιηθεί εκλογές την περσινή περίοδο.

Πλέον σειρά παίρνουν τα ''Μηλώσια'' και βέβαια ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά όπου βασικό μέλημα αποτελεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και των παικτών από το περσινό ρόστερ.

Η συνάντηση με τον κ. Ορφανό θα γίνει την προσεχή εβδομάδα, με τις επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές να βρίσκονται σε καλό δρόμο, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία ακόμη. 

Πάντως, το πρώτο λόγο τον έχει ο προπονητής που οδήγησε πέρυσι το Φιλώτι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ, το δεύτερο βασικό μέλημα της διοίκησης αποτελεί να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού ώστε να διατηρήσει ο σύλλογος το Ναξιώτικο στοιχείο. 

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σωματείο, μετά και την κατασκευή του γηπέδου, επόμενο στόχος αποτελεί η επαναδραστηριοποίηση των ακαδημιών προκειμένου στο άμεσο μέλλον να αποφέρει καρπούς αυτή η προσπάθεια.

Χαρακτηριστικά είναι και η δήλωση του γενικού αρχηγού της ομάδας, Νίκου Μουστάκη, ο οποίος τόνισε:

''Θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε τον περσινό κορμό στην α' ομάδα ενώ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και μεγάλο βάρος στις ακαδημίες. Άλλωστε, η επιστροφή στη φυσική μας έδρα μας δίνει τη δυνατότητα να το κάνουμε και όλοι μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά των ευρύτερων περιοχών να ενσωματωθούν. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να λειτουργήσουμε όσον αφορά την ακαδημία σε επαγγελματικά πρότυπα γνωρίζοντας ότι αποτελεί το μέλλον του συλλόγου''.

DSC_0469.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares