Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 18:44

Σπαής: Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνω στον ΠΑΣ Νάξου

Ο Νίκος Σπαής έκανε μεγάλη προσπάθεια στην α' ομάδα του ΠΑΣ Νάξου τη φετινή χρονιά ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα.

Παρότι ο σύλλογος τερμάτισε στην τελευταία θέση, όλοι έχουν να λένε για την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών που αποχωρούν με προορισμό τις επαγγελματικές ομάδες, να αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν ο Νίκος Σπαής τόνισε στις δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ότι θα μπορούσε η ομάδα του να τα είχε πάει καλύτερα, αποκαλύπτοντας ότι όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΣ και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

"Η περσινή πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη όπως περίμενα εγώ προσωπικά. Γιατί τα περισσότερα παιδιά ήταν και στις Μικτές και με εφεδρείες της τελευταίας στιγμής βγάλαμε τη χρονιά. Δεν ήταν αυτό που περίμενα εγώ η πορεία μας. Προς το τέλος ενσωματώθηκαν στον κορμό της ομάδας δυο με τρεις παίκτες αλλά ήταν αργά για να ανακάμψουμε''.

Ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στην ομάδα, ο ικανότατος κόουτς τόνισε:

"Απο ότι δείχνουν τα πράγματα θα είμαι στο τιμόνι της α' ομάδας και θα έχω ένα τμήμα του ΠΑΣ Νάξου στις ακαδημίες. Νομίζω ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί θα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερους παίκτες και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares