Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 18:12

Ηλίας Ορφανός: Στόχος ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός

Την περσινή χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου είχε μια αρκετά καλή σεζόν, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό από κάθε ματς. 

Η τιμητική 4η θέση σε έναν απαιτητικό όμιλο που συμμετείχαν Θύελλα Καμαρίου, Πανναξιακός, ΑΟ Λάβας, Αστέρας Τραγαίας, ΑΣ Ίου Καρτεράδος και ΠΑΣ Νάξου, αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τη νέα χρόνια.

Το συγκρότημα του Ηλία Ορφανού παρότι αγωνίστηκε μακριά από το... σπίτι του και τη φυσική του έδρα, παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο και το μόνο σίγουρο είναι ότι με την επιστροφή στην έδρα του, θα δώσει περισσότερα πράγματα.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Ηλία Ορφανό, που όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος Γιάννης Ψαρράς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, και αναφερόμενος στο πλάνο της επόμενης σεζόν υποστήριξε:

''Έχουμε κάνει ένα μίνι συμβούλιο με τα παιδιά και είμαστε κοντά στο να εξακολουθήσω να είμαι στον πάγκο της ομάδας. Απο τη συγκεκριμένη ομάδα ξεκίνησα και απ' ότι βλέπω θα καταλήξουμε για να πάρω τη... σύνταξη μου εδώ. 

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την πορεία μας την περσινή περίοδο μας προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν συγκεντρωνόμασταν λόγω του γηπεδικού προβλήματος. Την Τρίτη που ήταν η προπόνηση αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση μαζευόμασταν 4-5 άτομα λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Σαν πορεία δεν είμαι δυσαρεστημένος τηρουμένων των αναλογιών. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να προπονηθούμε όπως έπρεπε. Ακόμη και με το Καμάρι είχαμε ένα αναπληρωματικό στον πάγκο. Πολύ καλή ήταν η πορεία αλλά δυο παιχνίδια ήταν αυτά που πραγματικά στεναχωρήθηκα. Το πρώτο ματς με τον Αστέρα Τραγαίας. Παρότι προηγήθηκε ο αντίπαλος το γυρίσαμε όμως δεχτήκαμε την ισοφάριση. Το επόμενο ματς ήταν αυτό με τον ίδιο αντίπαλο που κερδίσαμε 3-0 και χάσαμε 4-3. Στόχος αποτελεί να διορθώσουμε τα περσινά λάθη. Στόχος είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός με πλάνο πενταετίας για την ακαδημία, δηλαδή να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές. Ευελπιστώ ότι θα συμπαρασταθεί ο κόσμος και θα ενθουσιαστεί με τη δημιουργία του γηπέδου. Να καλλιεργήσουμε με λίγα λόγια θα πρέπει την ευγενή άμιλλα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares