Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 15:12

Τριανταφυλλάκος: Πρώτα η συνάντηση με τη διοίκηση και μετά οι αποφάσεις

Σε ακόμη ένα γεγονός που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες ο ΑΟ Πάρου έδωσε το παρών και έδειξε ότι στηρίζει την κάθε προσπάθεια που αφορά παιδιά που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες, μέσα από τη σωστή μεθοδολογία.

Πριν από λίγες ώρες το ''Gerrards Soccer Camp'' ολοκληρώθηκε και ο προπονητής της α' ομάδας αλλά και των υποδομών του ΑΟ Παρου, Δημήτρης Τριανταφυλλάκος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των νεαρών αθλητών αλλά και του ίδιου ως ενεργό μέλος σε αυτό το event.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

''Καταρχήν ήταν ένα καμπ πολύ γεμάτο και τα παιδιά αποκόμισαν εμπειρίες. Πήραν νέα πράγματα και ήταν 5 ημέρες γεμάτες απ' όλες τις απόψεις. Οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικοι από τον κ. Παπαδάκη, Κωφίδη, Ρότσα, Κυριαζή, Ζήκο, Νεντέλκοβιτς, Μπέκα μέχρι και τον κ. Δήμο και τον κ. Παπαδάκη. Ήταν μια εμπειρία και για εμάς ενώ έμειναν ευχαριστημένοι και οι γονείς. Ο αριθμός των παιδιών ήταν μεγάλος αφού ξεπεράσαμε τα 80 άτομα και πιστεύω ότι τα παιδιά αποκόμισαν αρκετά πράγματα και αξιζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που εδώ και 15 χρόνια επιτελούν το έργο που ξεκίνησε ένας αξιόλογος άνθρωπος όπως ο Έγκε Γκέραρντ και εγώ τους ευχαριστώ που ήμουν στο γκρουπ το δικό της''.

Ερωτηθείς για το μέλλον του όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Πάρου ενόψει της νέας χρονιάς, ο κ. Τριανταφυλλάκος είπε:

''Ακόμη δεν γνωρίζουμε αφού θα πρέπει πρώτα να γίνει η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares