Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 23:08

Οι Κυκλάδες που πετυχαίνουν και έχουν περηφάνια είναι εδώ!

Παρασκευή 13 Απριλίου έγραφε το ημερολόγιο όλων των Ελλήνων. Μια ημέρα σημαδιακή για το Κυκλαδιτικο ποδόσφαιρο που γράφτηκε στην ιστορία με τα πιο... χρυσά γράμματα.

Τα... τρελά μωρά του Γιώργου Μοστράτου μπήκαν στη συνείδηση όλης της Ελλάδας, ως οι ''αυριανοί ποδοσφαιριστές'' που ίσως ορισμένοι εξ αυτών στελεχώσουν τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Μετά από σχεδόν 120' το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Βαγγέλη Κορδολαίμη, βρήκε την Μικτή να επικρατεί της ΕΠΣ Αχαϊας στην διαδικασία της παράτασης με 4-2 και να ανεβαίνει στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Μια θέση που ήρθε μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα, με τους παίκτες όλων των Κυκλαδίτικων ομάδων, τον Γιώργο Μοστράτο και τους ανθρώπους της Ένωσης να βλέπουν τις προσπάθειες που έγιναν στις υποδομές τα τελευταία χρόνια να αποφέρουν καρπούς. 

Δεν είχε διαγράψει καμία... φουρνιά των Μικτών Κυκλάδων τόσο αξιόλογη πορεία στο παρελθόν και αυτο κάτι δείχνει.

Από τον ποδοσφαιριστή που είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μέχρι εκείνον που δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου, όλοι είχαν συμβολή στον τεράστιο άθλο-έπος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η γενιά έχει μέλλον, όμως, επειδή ζούμε στην Ελλάδα και τα πάντα στη ζωή σε οτιδήποτε κάνουμε, κρίνονται εκ του αποτελέσματος, οι διακρίσεις πρέπει να έχουν συνέχεια.

Θα πρέπει να έχουν συνέχεια όχι μόνο για να έχουμε να... γράφουμε εμείς οι δημοσιογράφοι, αλλά διότι τα παιδιά, οι γονείς και οι προπονητές κοπιάζουν για να πετύχουν καταλώνοντας πολλές ώρες στα γήπεδα. 

Οι Κυκλάδες αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο και αυτό το δείχνουν πολλά πράγματα.

Δυο ομάδες μετά από καιρό στην Γ' Εθνική, αρκετοί παίκτες από τους νέους και παίδες έχουν δεχτεί προσκλήσεις για να τιμήσουν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο φορώντας το εθνόσημο,  και εντάξεις σε κορυφαίες ΠΑΕ παικτών που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων. 

Όλα αυτά είναι τυχαία; Μα φυσικά και όχι όμως θα πρέπει πάντα να βρίσκουμε όλοι μας κίνητρο για να πετυχαίνουμε.

Ο χάρτης του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου έχει αλλάξει και εφόσον υπάρχει η όρεξη και η διάθεση, θα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς. 

Γι αυτό λοιπόν, το μόνο που έχουμε να κάνουμε ΟΛΟΙ μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να φτάνουμε έως εκεί που... δεν μπορούμε.

Άλλωστε, η 3η θέση ίσως αποτελέσει την αρχή για να αναδειχθούν περισσότεροι παίκτες και στο άμεσο μέλλον, οι Κυκλάδες να βρεθούν στο... έβερεστ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. 

Υ.Γ. Θα ενστερνιστώ απολύτως τη δήλωση του κ. Μοστράτου στον τελικό Θύελλα Καμαρίου-ΑΟ Μυκόνου, ότι η Μικτή δεν θα πρέπει να είναι πυροτέχνημα αλλά θα πρέπει να έχει συνέχεια!

Υ.Γ.2. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι Κυκλαδίτης και μας κάνει υπερήφανος και η αναφορά μας γίνεται στον Κώστα Μανωλά

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares