Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 17:27

" Επαναδραστηριοποιείται ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου"

FOSKOLOS DILOSEIS

Συνέντευξη παραχώρησε ο παράγοντας του ΑΟ Άνω Σύρου Γιώργος Φώσκολος μίλησε στον Σταύρο Μαυράκη και την «Κοινή Γνώμη»

logo aosΟ Γιώργος Φώσκολος ένας από τους παράγοντες που ασχολούνται με το θέμα του Αθλητικού Ομίλου Σύρου, μίλησε  για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού αυτού σωματίου.

ΕΡ: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα των Κυκλάδων, το ιστορικότερο σωματείο του νομού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις επιστρέφει. Θα ήθελα να μου μιλήσετε για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες για να ενημερωθεί και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού που πραγματικά περίμενε αρκετά ώστε να έρθει αυτή η ημέρα.

ΑΠ: "Το "φάντασμα" του ιστορικότερου σωματείου των Κυκλάδων κινούταν από πάνω μας για πολλά χρόνια και τα ίδια χρόνια λέγαμε εμείς οι ίδιοι ότι θα κάναμε τα αδύνατα - δυνατά ώστε να τον επαναδραστηριοποιήσουμε. Όμως αυτό δε συνέβαινε με αποτέλεσμα να γινόμαστε γραφικοί. Ξεκινήσαμε μία νέα προσπάθεια και με την πολύτιμη βοήθεια του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, Γιάννη Σιγάλα και καταφέραμε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Αρχικά έχουμε πάρει το έγγραφο από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης που λέει ότι η ομάδα δεν χρωστά τίποτα, αυτό ήταν το μεγαλύτερο "αγκάθι" όλα αυτά τα χρόνια και δεν καταφέρναμε να επαναδραστηριοποίησουμε τον ΑΟΣ. Το καταστατικό του Συλλόγου το έχει ένας δικηγόρος και τώρα συγκαλούμε τη Δευτέρα 11Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων που βρίσκονται στο γήπεδο της Ερμούπολης, συμβούλιο με θέμα την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού σωματείου του Αθλητικού Ομίλου Σύρου".

ΕΡ: Αυτή την κίνηση αν και ακόμη είναι λίγο νωρίς, πως πιστεύετε ότι θα την αγκαλιάσει ο κόσμος;

ΑΠ: "Στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε πότε θα επανέλθει ο Α.Ο. Σύρου, πότε θα βρεθεί κάποιος να τον επαναδραστηριοποιήσει και όλα αυτά. Τώρα ήρθε η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε μία νέα αρχή και να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Όλα θα γίνουν μελετημένα, σιγά-σιγά και με σταθερά βήματα ώστε να μην κάνουμε κάτι λάθος. Θέλουμε να κάνουμε κινήσεις που θα φέρουν καλά αποτελέσματα, να βάλουμε γερές βάσεις, γιατί όποτε κάναμε βιαστικές κινήσεις, δε μας έβγαινε σε καλό. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα γίνει πάλι το φόβητρο των Κυκλάδων".

ΕΡ: Θα ζητήσετε να συνεργαστείτε και με τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού;

ΑΠ: "Θα ζητήσουμε να συνεργαστούμε ακόμη και με τις ακαδημίες του νησιού και με τις άλλες ομάδες του νησιού. Πιστεύω με το θέμα των παικτών να συνεργαστούμε καλά και να αφήσουν τους παίκτες τους, όποιος θέλει δηλαδή, να έρθει στον Α.Ο. Σύρου. Θέλουμε και θα επιδιώξουμε να συνεργαστούμε με όλες τις ομάδες του νησιού. Σε αυτό το εγχείρημα τους θέλουμε όλους κοντά μας, δεν είναι κανένας περιττός".Syros raouzaios

ΕΡ: Κάνατε αναφορά στον κόσμο... Πιστεύετε ότι θα αγκαλιάσει αυτό το εγχείρημα; Ρωτάω γιατί έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ότι οι φίλαθλοι έχουν αποστασιοποιηθεί από το ποδόσφαιρο.

ΑΠ: "Ο κόσμος είναι απογοητευμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες του νησιού ήταν "ασανσέρ" στη Δ' Εθνική κατηγορία. Δεν κατάφερε όποια κι αν ανέβηκε να παραμείνει και την επόμενη χρονιά. Δεν υπήρχε μία ομάδα που να μπορεί να κρατά "ζεστό" τον κόσμο και να τον κάνει να έρχεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να καταφέρουμε, σιγά-σιγά με αυτή την ομάδα που αγαπά ο κόσμος να τον κάνουμε να επιστρέψει στο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι θα του ανάψουμε ξανά τη φλόγα και θα τον κάνουμε να έρθει σιγά-σιγά πίσω".

ΕΡ: Ποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου βρίσκονται πίσω απ' αυτό το εγχείρημα;

ΑΠ: "Στο ξεκίνημα είμαι εγώ και ο Άκης Πύργος. Βέβαια είναι κι άλλοι αλλά δεν ξέρω αν θέλουν αυτή τη χρονική στιγμή να αναφέρω τα ονόματά τους, γι' αυτό δεν θα αναφερθώ σε άλλους. Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου θα είναι όλοι εκεί".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares