Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 09:52

Δηλώσεις του προέδρου του Παμμηλιακού εν όψη του ντέρμπυ

Δηλώσεις για τον αγώνα της Παρασκευής στην Σύρο μεταξύ των Νέων Ολυμπιακού Σύρου και του Παμμηλιακού μας έκανε ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης.

milos-glaronisiaΠρόεδρε εν όψη του μεγάλου ντέρμπυ που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την 1η θέση του ομίλου, θα θέλαμε να μας κανείς μια δήλωση. «Εμείς εδώ στην Μήλο έχουμε αποδείξει ότι όλους τους αγώνες τους βλέπουμε και τους διοργανώνουμε σαν μια γιορτή. Έτσι έχουμε καταφέρει να βάλουμε τον Παμμηλιακό μας στην κάρδια του κάθε Μηλιού ανεξαρτήτως ηλικίας. Αγωνιζόμενοι με απώτερο σκοπό το ευ αγωνίζεσθε θεωρούμε ότι είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας όπως όλοι οι άλλοι, έτσι το βλέπουμε εμείς εδώ. Το μονό «πρόβλημα» αυτή την στιγμή για την ομάδα μας, θεωρώ ότι είναι η αγωνιστική απραξία (ένας αγώνας σε διάστημα τριών μηνών) λόγο του προβλήματος που επικρατεί με την ενδοκυκλαδική συγκοινωνία. Πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας τον οποίο θα ευχαριστηθούν πρωτίστως οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία και των δυο ομάδων, καθώς και οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν είτε ζωντανά στο γήπεδο, είτε μέσω του dvd που μας παρέχετε. Ελπίζω και εύχομαι να είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφήμιση για τις Κυκλάδες.

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το τεράστιο έργο που προσφέρεται σε όλα τα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων, με την συνεχή, σωστή και άμεση ενημέρωση.»

Ευχαριστούμε πολύ πρόεδρε καλή επιτυχία.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares