Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 17:46

Κρητικός Στρατής: Επιθυμώ να παίξω μονό στην ένωση

Πριν μερικές μέρες αναφερθήκαμε στην συμφωνία μεταξύ του Μαρπησσαϊκού και του Αστέρα Μαρμάρων.

Ο Μαρπησσαϊκός μπορεί σαν όνομα να ήταν αφανείς τα δύο τελευταία χρόνια όμως συμμετείχε στο πρωτάθλημα ανδρών και νέων με τον Νηρέα που όμως δεν συνεχίζεται πιά η συνεργασία αυτή.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες των μαρπησσαίων που φορούσαν την φανέλα των ναουσσαίων, ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο ταλαντούχος νεαρός μεσοεπιθετικός, Στρατής Κρητικός.

Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί του για να μας πει την γνώμη του για την συνεργασία της ομάδας του Μαρπησσαϊκού με τον Αστέρα, αλλά και για το πιο θα είναι, το δικό του μέλλον. Οι απαντήσεις του ήταν κάθετος. Διαβάστε την επιθυμία του παίκτη, το νέο ξεκίνημα του Μαρπησσαϊκού με τον Αστέρα, αλλά και την γνώμη του για την αποτυχία της συνεργασίας του Μαρπησσαϊκού με τον Νηρέα.

 

Στρατή, είσαι ένας από τους παίκτες του Νηρέα που (ανήκουν) στον Μαρπησσαϊκό. Ο Μαρπησσαϊκός φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Αστέρα Μαρμάρων, με σκοπό την αθλητική ένωση της ευρύτερης περιοχής όπως είναι και το χωριό σου οι Λεύκες. Πια είναι η γνώμη σου γι’αυτή τη νέα αρχή; «Αυτή η κίνηση έπρεπε να έχει γίνει εδω και χρόνια και για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους δυναμικής σε παίχτες των 2 ομάδων! Είναι κάτι που πιστεύω θα αρέσει πολύ στους φίλους του αθλήματος στην γύρο περιοχή κι έτσι θα δούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο μας κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.

Πάντα υπήρχε μια ένταση και μια κόντρα μεταξύ των δύο μας στα ντέρμπυ αλλά οι παίχτες είναι μια παρέα εκτός γηπέδου και αυτό θα μας δώσει μια καλή χημεία στο παιχνίδι, ενωμένες οι 2 αυτές ομάδες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα με τη δυνατή μας έδρα και την όρεξη των ποδοσφαιριστών.»

 

kritikos-stratis-nirea-2012

Θα ήθελες εσύ να είσαι μέλος αυτής της νέας ομάδας; «Φυσικά και θα ήθελα και το περιμένω πως και πως το έχουμε συζητήσει με φίλους πολλές φορές και επιτέλους γίνεται πράξη.»

 

 

Αν τελικά δεν μπορέσεις να φύγεις από τον Νηρέα, πια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Στρατή Κρητικό; «Δεν νομίζω ο Νηρέας να με κρατήσει παρά τη θέληση μου διότι ήμουν νομίζω αρκετά σωστός και εντάξει απέναντι στη διοίκηση στο προπονητή και στους συμπαίκτες μου όπως εντάξει ήταν και αυτοί μαζί μου έτσι θέλω και εκείνοι να σεβαστούν την επιθυμία μου να αγωνιστώ για την ομάδα μου που κάνει μια νέα αρχή...! Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στην ένωση ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ ΝΗΡΕΑ αλλά από τη στιγμή που αυτό έληξε o Νηρέας οφείλει να αφήσει όλους τους παίχτες του Μαρπησσαϊκού να αγωνιστούν στην ομάδα που ανήκουν. Εάν κάτι πάει στραβά και δεν φύγω από τον Νηρέα δεν θα αγωνιστώ πουθενά φέτος! Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν τους απλά φέτος επιθυμώ να παίξω μονό στην ένωση ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ και πουθενά αλλού είναι κάτι που το περιμένω καιρό...!»

 

Δύο χρονιά φόρεσες την φανέλα του Νηρέα. Τι πιστεύεις ότι χάλασε αυτή την συνεργασία και πως την ζήσατε εσείς σαν παίκτες; «Στην αρχή πίστευα ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη συμμέτοχη παιχτών του Μαρπησσαϊκού στην ένωση αλλά δεν έγινε αυτό με αποτέλεσμα να είμαστε λίγοι εμείς και περισσότεροι του Νηρέα αυτό δεν ήταν καλό γιατί έτσι η ομάδα μας ήταν σαν κομπάρσος στο έργο αυτό... Την δεύτερη χρονιά κατά την γνώμη πολλών, θα έπρεπε να κατέβει η ομάδα σαν Μαρπησσαϊκός στο όνομα. Aυτό δεν έγινε και πολλοί πειράχτηκαν με αποτέλεσμα να μην έχουμε κόσμο στο γήπεδο και σιγά σιγά ο Μαρπησσαϊκός να μην είναι τόσο ζεστός στη σχέση των δυο. Eίναι πολλά στην μέση που δεν τα γνωρίζω διότι ήθελα απλά να παίζω, χωρίς να ασχολούμαι με αυτά. Εμείς σαν παίχτες εκπροσωπούσαμε τον Μαρπησσαϊκό και δεν μας άρεσε που άρχησε να χαλάει αυτό γιατί είχαμε καλή πορεία και ήταν κρίμα. Οι σχέσεις των διοικήσεων χάλασαν αλλά εμείς συνεχίσαμε επειδή αγαπάμε το ποδόσφαιρο και μας άρεσε το κλίμα που υπήρχε, αλλά ξαναλέω είμαστε παίχτες του Μαρπησσαϊκού και θα παίξουμε εκεί που ανήκουμε η ένωση με τον Νηρέα τελείωσε ξεκινάμε κάτι καινούργιο και όλοι μας θέλουμε να είμαστε μέσα....»

 

 

*S.C. Στην πρώτη ερώτησή μας προς τον Στρατή Κρητικό, έχουμε μέσα σε παρένθεση το (ανήκουν), γιατί οι παίκτες είχαν δοθεί από τον Μαρπησσαϊκό στον Νηρέα ως μεταγραφή στο «όνομα» της συνεργασία. Τυπικά οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στον Νηρέα.

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares