Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 17:32

Περίεργες αντιλήψεις στον ΑΝΠΟ Αμοργού!!!

Tην περασμένη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν από ΑΝΠΟ Αμοργού, οι καθιερωμένες ετήσιες εκλογές του ομίλου.

Πριν τις εκλογές, λάβαμε από μερικούς κατοίκους της Αμοργού διάφορες επώνυμες καταγγελίες οι οποίοι μας πληροφορούσαν ότι στον συγκεκριμένο όμιλο υπάρχουν διάφορες ατασθαλίας.

Εμείς ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον όμιλο και ζητήσαμε να μας απαντήσουν όπως κι έγινε «Ο Σύλλογος μας είναι σοβαρός και υπόκεινται στη νομοθεσία περί ΜΚΟ και στο καταστατικό του. Οι καταγγελίες είναι αναληθείς και αβάσιμες και είναι μεμονωμένο περιστατικό. Ετοιμάζεται επίσημη απαντητική επιστολή με στοιχεία.»

 

Αυτή η απάντηση μας δόθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μια μέρα πριν τις εκλογές.

 

Την ίδια μέρα ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΑΝΠΟ Αμοργού να μας στείλει τα αποτελέσματα των εκλογών.

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών τα ζητήσαμε άλλες τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα κάτι που ποτέ δεν λάβαμε παρά μόνο ειρωνεία…

Διαβάστε την απάντηση που λάβαμε «Σας έχουμε καμία υποχρέωση να σας ενημερώνουμε όποτε θέλετε εσείς; ή έχουμε υπογράψει μεταξύ μας καμία σύμβαση και δεν το γνωρίζουμε;»

 

Δεν γνωρίζουμε τον λόγω που κύριοι την ΑΝΠΟ Αμοργού αρνούνται πεισματικά να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα των εκλογών, κάτι που βάση της αθλητικής νομοθεσίας είναι υποχρέωση τους να ενημερώνουν όλα τα Μ.Μ.Ε.

 

Ήδη έχουμε ξεκινήσει ενέργειες για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι γίνεται στον συγκεκριμένο Κυκλαδίτικο όμιλο, έτσι ώστε να τις διασταυρωσουμε.

Ελπίζουμε το Δ.Σ. του ΑΝΠΟ Αμοργού να σταματήσει να “φέρετε” ως κλειστό λόμπι και να μάθει να ενημερώνει μέσω των Μ.Μ.Ε. τα μέλη του και τους κατοίκους της Αμοργού.

 

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares