Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 13:33

Στηρίζουμε Σουίντον και Καναδά

Ημέρα εθνικών ομάδων και η σημερινή, υπάρχει, ωστόσο δράση και στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας.

Τρεις συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής, ενώ μία επιλογή προκύπτει και από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Δε χάνει η Σουίντον

Ξεκινάμε με Α’ Αγγλίας και τον αγώνα Σουίντον – Γουίγκαν, στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.91. Αν και βρίσκονται μόλις στην 14η θέση της βαθμολογίας, οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να παραμείνουν επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα. Συγκεκριμένα, έχουν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, ενώ πριν από λίγες μέρες έμειναν στο 0-0 εκτός έδρας με την Κόβεντρι. Από την άλλη πλευρά, η Γουίγκαν μπορεί να είναι εδώ και 16 παιχνίδια αήττητη, αλλά το σερί αυτό τη διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την πρωτοπόρο Μπέρτον. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπράντφορντ, με το «τρίποντο» αυτό να είναι το πρώτο τους μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Πιστεύουμε ότι η Σουίντον έχει τις δυνατότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Με τα γκολ στη Β’ Αγγλίας

Περνάμε στη Β’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Νορθάμπτον – Νιούπορτ Κάουντι, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Δυσάρεστες εκπλήξεις κατάφερε να αποφύγει την προηγούμενη αγωνιστική η Νορθάμπτον, καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-3 της Στίβενεϊτζ. Έδωσε έτσι συνέχεια στο αήττητο σερί της, με την πρωτοπόρο να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα στα 15 τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τι και αν κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2' με γκολ του Ρόντμαν, η Νιούπορτ, από την πλευρά της, γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 από την Μπρίστολ Ρόβερς την προηγούμενη αγωνιστική. Κάκιστη εμφάνιση για το συγκρότημα του Φίνεϊ που παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Βρίσκεται σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας μείνει από νωρίς εκτός στόχων. Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις πιθανότητες του Over να είναι αυξημένες.

Μπορεί ο Καναδάς

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το χάντικαπ +1 γκολ του Καναδά σε απόδοση 2.00 στην εντός έδρας αναμέτρησή του με αντίπαλο το Μεξικό (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Καναδά ή ισοπαλίας. Αν ο Καναδάς ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Έχοντας την υποστήριξη περίπου 54.000 φίλων του, ο Καναδάς θα επιδιώξει σήμερα μία μεγάλη νίκη, προκειμένου να παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Hexagonal για πρώτη φορά μετά το 1997. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές αποτελεί μία καλή «προίκα» για τους Καναδούς και ένα σημερινό τρίποντο θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Το Μεξικό, από την πλευρά του, θα επιδιώξει σήμερα τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί στον 4ο γύρο, παρά το γεγονός ότι έχει να πανηγυρίσει τη νίκη επί καναδικού εδάφους εδώ και 23 χρόνια. Οι «τρι», με τον Χουάν Κάρλος Οσόριο στον πάγκο, έχουν πανηγυρίσει τις νίκες επί των Ελ Σαλβαδόρ (3-0) και Ονδούρας (0-2), ενώ έπιασαν καλή απόδοση και στο νικηφόρο φιλικό του περασμένου Φεβρουαρίου επί της Σενεγάλης (2-0). Θεωρούμε ότι ο Καναδάς θα σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στο Μεξικό και θα επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Μεγάλο σκορ στην Κροατία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Τσεντεβίτα – Φενέρ/Ούλκερ, στο οποίο θα πάμε με το Over 157.5 πόντοι σε απόδοση 1.88. Εντελώς αδιάφορο ματς στην Κροατία ανάμεσα στην τελευταία Τσεντεβίτα και την πρώτη Ούλκερ. Η Τσεντεβίτα έχει μπροστά της τρεις αγώνες για να «κλείσει» καλά μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία και η Ούλκερ απλά περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στα πλέι-οφ, όπου θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Στον πρώτο γύρο η Τσεντεβίτα είχε παίξει πολύ καλά στην Κωνσταντινούπολη πριν καταρρεύσει στο τελευταίο πεντάλεπτο και ηττηθεί τελικά 86-73 και παρομοίως περιμένουμε και τον αποψινό αγώνα αφού δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα. Η απουσία του Βέσελι είναι πιθανό να αποσυντονίσει την αμυντική λειτουργία της Ούλκερ αφού ο Τσέχος σέντερ είναι «φόβητρο» για τους αντιπάλους της ομάδας και πολλές φορές στην προσπάθεια που γίνεται για διείσδυση αναγκάζονται να σπρώξουν την μπάλα προς τα έξω και χάνεται χρόνος. Αν η Ούλκερ παρουσιάσει δυσλειτουργική αμυντική συμπεριφορά τότε είναι πιθανό να δούμε ένα μεγάλο σκορ, αποτέλεσμα της αδιαφορίας των δύο ομάδων και να επαληθευθεί το Over 157.5. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares