Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 14:32

Βγαίνει ο «άσσος» στη Γάνδη

Με πιο χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς θα κινηθούμε στη σημερινή ημέρα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δράση σχεδόν σ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Θα μας απασχολήσει η κρίσιμη αναμέτρηση των πλέι οφ Βελγίου, όπως και το τέταρτο ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λοκομοτίβ Κουμπάν για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις πιο λεπτομερείς αναλύσεις όλων των αθλητικών γεγονότων και να εμπιστευτείτε τα κορυφαία προγνωστικά.

Παίρνει το ντέρμπι η Γάνδη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γάνδη – Άντερλεχτ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20. Σπουδαίο ντέρμπι σήμερα στη Γάνδη, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Άντερλεχτ, με το διακύβευμα να είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η χθεσινή ήττα της Κλαμπ Μπριζ προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία σε αμφότερες τις ομάδες να κερδίσουν και να μπουν για τα καλά στη «μάχη» για τον τίτλο, σενάριο που όταν άρχιζαν τα πλέι οφ φαινόταν δύσκολο. Πήρε την πρώτη νίκη η Γάνδη την περασμένη Παρασκευή με το εντός έδρας 2-0 επί της Οστάνδης, αποτέλεσμα που ήρθε με αγχωτικό τρόπο. Μείωσε την απόσταση στους 4 απ’ την κορυφή, σήμερα με νίκη «πιάνει» την Άντερλεχτ στη δεύτερη θέση και βάζει «φωτιά» στη μάχη για τον τίτλο, καθώς θα μειώσει στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Στον αντίποδα, η Άντερλεχτ έκανε το χρέος της κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, επικράτησε εντός έδρας 1-0 και έβαλε «φωτιά» στη μάχη για τον τίτλο. Μείωσε στο -1 απ’ την κορυφή, σήμερα με νίκη περνάει μόνη πρώτη, με ισοπαλία «πιάνει» την Κλαμπ Μπριζ στoυς 38. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας των Βρυξελλών σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ, δείχνει αναγεννημένη και ενισχυμένη απ’ τις νίκες, βγάζει φοβερή «δίψα» για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, εκτός έδρας δεν είναι πειστική.

Μπορεί τη νίκη η Δε Στρόνγκεστ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Δε Στρόνγκεστ – Σάο Πάολο, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85. Με το νέο τεχνικό της ομάδας, Θέσαρ Φαρίας, να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της, η Δε Στρόνγκεστ θα «κυνηγήσει» την εντός έδρας νίκη στο σημερινό παιχνίδι, με σκοπό να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα της Βολιβίας, φιλοξενήθηκε από την Τρουχιγιάνος, από την οποία και ηττήθηκε εν τέλει με 2-1, παρότι είχε ισοφαρίσει προσωρινά με το τέρμα του Αλόνσο στο 67ο λεπτό. Ωστόσο λίγο πριν το φινάλε έμεινε με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Σικλόν για το πρωτάθλημα, σήμερα θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Σάο Πάολο και να πάρει πολύτιμη νίκη. Το έργο των Βολιβιανών δε θα είναι εύκολο, καθότι η Σάο Πάολο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τη Ρίβερ Πλέιτ (8 βαθμοί 0). Για να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, θα πρέπει μόνο να μην ηττηθεί, καθώς βολεύεται και με την ισοπαλία.

Το παλεύει η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπου θα επιλέξουμε το +8.5 των Ρώσων σε απόδοση 1.85.Τέταρτος αγώνας της σειράς απόψε, ξανά στην Βαρκελώνη και η γηπεδούχος Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της την ευκαιρία να προκριθεί από απόψε στο Final-4 του Βερολίνου εκεί που την περιμένει η ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό, ενώ ο άλλος ημιτελικός έχει ήδη κριθεί και είναι το Φενέρ – Λαμποράλ αφού προκρίθηκαν με 3-0 επί Ρεάλ και Παναθηναϊκού αντίστοιχα. Ο λόγος που η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να «σπάσει» την έδρα και να προηγείται 2-1 είναι η επιθετική της επίδοση στο δεύτερο και στο τρίτο ματς με 92 και 82 πόντους αντίστοιχα που ήρθαν σε αντίθεση με τους 61 πόντους του πρώτου ματς που ηττήθηκε και με την καλύτερη άμυνα του ΤΟΡ-16 που διέθετε η Κουμπάν δεχόμενη κάτω από 70 πόντους ανά αγώνα. Η Κουμπάν τα πήγε εξαιρετικά μέχρι τα πλέι-οφ αλλά σε αυτές τις φάσεις μετράει η εμπειρία και η αλήθεια είναι ότι στο ρόστερ του Μπαρτζώκα κανείς αθλητής δεν έχει εμπειρία από πλέι-οφ Euroleague σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που οι μισοί αθλητές της έχουν παίξει σε Final-4. Στο ενδεχόμενο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της φετινής εξαιρετικής Κουμπάν είναι πιθανό να την δούμε πιο ανταγωνιστική παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο και επιτέλους να διεκδικήσει κάτι. Προχθές ήταν προφανές ότι όταν στο 25’ η διαφορά είχε σταθεροποιηθεί κοντά στους 15 πόντους η Κουμπάν παράτησε την προσπάθεια αφού δεν γύριζε το σκορ ώστε να προετοιμαστεί για τον αποψινό τέταρτο αγώνα. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα του Μπαρτζώκα ότι δεν θα πέσει αμαχητί και επιλέξαμε το Κουμπάν +8.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares