Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 13:47

Στοίχημα: Με Λεβαδειακό και Νασιονάλ

Εκτεταμένο και το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι μας, δε δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε τετράδα ποδοσφαιρικών επιλογών.

Οι προτάσεις μας έρχονται από Σουπερλίγκ, Α' Πορτογαλίας, Α' Αυστρίας και Α' Γαλλίας. Όπως κάθε φορά, δε λείπει και η μπασκετική πρόταση. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο σάιτ μας μπορείτε να ενημερώνεστε από νωρίς για όλα μας τα προγνωστικά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τα προγνωστικά Ιταλίας.

Το... θέλει περισσότερο ο Λεβαδειακός

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον Άσσο Draw No Bet του Λεβαδειακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χωρίς νίκη παραμένουν οι Βοιωτοί στα τελευταία 15 παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (0-3-12), έρχονται από το ατυχές 2-1 του "AEL FC Arena" και βρίσκονται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Οι Γιαννιώτες, από την πλευρά τους, πανηγύρισαν το περασμένο Σάββατο την εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας με 1-0, έχουν μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ, όμως παρουσιάζουν αδυναμίες μακριά από τους "Ζωσιμάδες", με την εστία τους να παραβιάζεται πολύ συχνά.

All in... στη Νασιονάλ

Συνεχίζουμε με Πορτογαλία, όπου επιλέγουμε τον Άσσο της Νασιονάλ Μαδέιρα επί της Φεϊρένσε σε απόδοση 2.20. Την επιστροφή στα τρίποντα μετά από εννιά... ανεπιτυχείς προσπάθειες (σερί 0-4-5 στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές) επιζητούν οι γηπεδούχοι, που έρχονται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Μαρίτιμο. Η Φεϊρένσε γνώρισε το περασμένο σαββατοκύριακο την εντός έδρας ήττα από την Μποαβίστα (0-1), βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών νικών και δύο ισοπαλιών. Εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Νασιονάλ, δεν την... παίρνει για περαιτέρω γκέλες.

Πείθει η Παρί

Ερχόμαστε στο γαλλικό ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πηγαίνουμε με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για τους Παριζιάνους, σε απόδοση 2.11 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παρί με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Παρί κερδίσει με ένα γκολ διαφορά μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Σίγουρα μιλάμε για ένα ντέρμπι μίσους, με τους Μασσαλούς να έχουν το ατού της έδρας. Η Μαρσέιγ έρχεται από το νικηφόρο 2-0 επί της Ρεν, όμως παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της, εναλλάσσοντας νίκες με ήττες τον τελευταίο καιρό. Οι Παριζιάνοι, με τη σειρά τους, "κόλλησαν" στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Τουλούζ, όμως το αήττητο σερί 12-2-0 στα τελευταία 14 παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις "μιλάει" από μόνο του. Μάλιστα, η ομάδα του Έμερι έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα 11/14 ματς.

Over στην Αυστρία

Το "καρέ" των ποδοσφαιρικών μας επιλογών κλείνει με το Over 2,5 στην αυστριακή αναμέτρηση της Σεντ Πόλτεν με τη Στουρμ Γκρατς, σε απόδοση 2.01. Με πολύ καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι, έρχονται από το διπλό-έκπληξη επί της Άλταχ με 1-2. Θα ψάξουν το γκολ, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα νέο θετικό αποτέλεσμα, καθώς παραμένουν σε... στενό φλερτ με τον "πάτο" του πίνακα. Η Στουρμ Γκρατς, από την πλευρά της, μπήκε στο 2017 με το ζευγάρι ηττών από Μάτερσμπουργκ (1-0) και Αούστρια Βιέννης (0-4) και γενικότερα προβληματίζει με την απόδοσή της. Δεδομένα τα αμυντικά κενά, δεδομένη, όμως, και η δική της ανάγκη για τη νίκη.

Στηρίζουμε... Κρεμόνα

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, η πρότασή μας είναι η νίκη της Κρεμόνα επί της Βενέτσια σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν την Τορίνο με 117-82 πριν τη διακοπή λόγω του Final-8 του Κυπέλλου, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Συνεχίζουν, βέβαια, να δίνουν μάχη παραμονής στην κατηγορία. Η Βενέτσια βρίσκεται στην 3η θέση της ιταλικής λίγκας με ρεκόρ 12-7, αποκλείστηκε από την Μπρέσια στα προημιτελικά του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα μετρά μόνο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Είναι... ευκαιρία για την Κρεμόνα το σημερινό "ροζ φύλλο".

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares