Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 14:06

Στοίχημα: Προβάδισμα για Μπάγερν και Παναθηναϊκό

Συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τις αναμετρήσεις Μπάγερν – Ρεάλ, Ατλέτικο – Λέστερ και Ντόρτμουντ – Μονακό. Η τελευταία ήταν προγραμματισμένη για χθες, όμως αναβλήθηκε λόγω βομβιστικής επίθεσης στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο γήπεδο.

Ενδιαφέροντα, λοιπόν και τα σημερινά ζευγάρια της φάσης των «8», ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Φαβορί οι Βαυαροί

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.86. Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για το πιο «καυτό» ζευγάρι της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους ουκ ολίγες φορές, με την Μπάγερν να μετράει έντεκα νίκες, τη Ρεάλ εννιά, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η Μπάγερν θα βασιστεί στη δυναμική της έδρας της, είναι 21 παιχνίδια αήττητη εκεί (18-3-0), ενώ έρχεται με το… γκάζι πατημένο από την άνετη επικράτηση 4-1 επί της Ντόρτμουντ και διατήρησε το +10 απ’ τη δεύτερη Λειψία. Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» μπορεί να παραμένει αήττητη στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο όποτε ταξιδεύει στη Γερμανία συναντά αρκετά προβλήματα, το μαρτυρά άλλωστε και η παράδοση που έχει επί γερμανικού εδάφους, μετρώντας απολογισμό τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και δεκαεννιά ήττες. Θεωρούμε πως η Μπάγερν θα συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει εντός έδρας και μπορεί να πάρει προβάδισμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς στην Μαδρίτη. Κρατάμε τον άσσο.

Βάζει… δύσκολα η Λέστερ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ, όπου επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.40. Ζευγάρι που έχει φαβορί για την πρόκριση, και αυτή είναι η Ατλέτικο, καθώς διαθέτει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ είναι πιο έμπειρη ομάδα από τη Λέστερ στη διοργάνωση. Επιπλέον οι «ροχιμπλάνκος» είναι αήττητοι στις εννιά πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετρώντας απολογισμό οκτώ νίκες και μια ισοπαλία (στις οκτώ εξ αυτών μάλιστα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους). Το Σάββατο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμειναν στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Λέστερ έχει απέδειξε πολλάκις στη φετινή διοργάνωση, πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε στη φάση των «16» τη Σεβίλλη και μπορεί να σταθεί εμπόδιο και στην Ατλέτικο. Θα πάμε με το Goal/Goal, ποντάροντας στην αμυντική αστάθεια που εμφανίζει φέτος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και στο πάθος και τη θέληση της Λέστερ, όποτε αντιμετωπίζει μεγάλους αντιπάλους.

Under στη Βεστφαλία

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας επιλογές με το παιχνίδι Ντόρτμουντ – Μονακό, όπου επιλέγουμε το Under 3.5 γκολ σε απόδοση 1.96. Το παιχνίδι όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν κανονικά προγραμματισμένο για χθες (11/04), ωστόσο έπειτα από απόφαση της ΟΥΕΦΑ, αλλά και μετά από συναίνεση και τη Μονακό, αναβλήθηκε εξαιτίας της βομβιστικής επίθεσης στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εμφανιστεί η Ντόρτμουντ στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση, μετά το σοκ που υπέστη όλη η ομάδα. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να γνωρίζουμε είναι ότι παραμένει το φαβορί για την πρόκριση, λόγω εμπειρίας και ποιότητας σε σχέση με τη Μονακό. Έρχεται από συντριβή και ήττα 4-1 από την Μπάγερν στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στην τέταρτη θέση, στο -1 απ’ την Χόφενχάιμ και στο -8 απ’ τη δεύτερη Λειψία. Παίρνει σημαντική ώθηση από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», μετρώντας 20 παιχνίδια αήττητη εκεί (16-4-0). Από την άλλη πλευρά, η Μονακό μαζί με τη Λέστερ μπορεί να χαρακτηριστούν ως οι μεγαλύτερες έκπληξεις της διοργάνωσης, τόσο διότι βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, όσο και για το εκπληκτικό και άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει και συναρπάζει όλον τον πλανήτη. Το Σάββατο πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Ανζέ (0-1), παρέμεινε στην κορυφή, κρατώντας τη διαφορά τριών πόντων από τη δεύτερη Παρί και τεσσάρων πόντων από την τρίτη Νις. Άκρως επιθετικές ομάδες αμφότερες, το έχουν επιβεβαιώσει πολλές φορές τη φετινή σεζόν, ωστόσο θεωρούμε πως και οι δύο θα εμφανιστούν πολύ συγκρατημένες εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο ασφαλή Under 3.5.

Παίρνει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95. Ο δικέφαλος του Βορρά έρχεται με καλή ψυχολογία στο σημερινό κρίσιμο πρώτο ημιτελικό, μετά την άνετη επικράτηση (3-0) που πέτυχε την Κυριακή επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίστηκε με αμιγώς αναπληρωματική ομάδα. Αλλάζουν τα δεδομένα σήμερα, οι «πράσινοι» μπορεί να έρχονται με τη βαριά ήττα  στην πλάτη τους από τον αγώνα πρωταθλήματος, μετρούν όμως επιστροφές στην αρχική ενδεκάδα, έχουν την παράδοση με το μέρος τους, καθώς είναι αήττητοι στα τελευταία εννιά εντός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και με όπλο την έδρα τους, στην οποία είναι αήττητοι στις δέκα πρόσφατες αναμετρήσεις τους (8-2-0, στις εννιά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους), θεωρούμε πως μπορούν να πάρουν προβάδισμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα. Κρατάμε τον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares