Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 13:25

Στοίχημα: Δε χάνουν ΑΕΚ και Άντερλεχτ

Πλούσια σε δράση η σημερινή ημέρα, τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε εγχώριο. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτοι προημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ, απ’ όπου προκύπτουν τρεις επιλογές, ενώ θα μας απασχολήσει στοιχηματικά και ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για στοχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Προστατεύει την έδρα η Άντερλεχτ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Άντερλεχτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 2.02. Πετυχημένη θεωρείται ήδη η πορεία των Βέλγων στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και τις δυνατότητες τους. Είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ κόντρα στο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παίξουν χωρίς άγχος. Η Άντερλεχτ είναι εξαιρετική εντός έδρας φέτος, έρχεται από 4/5 νίκες στην Ευρώπη, ενώ γενικά πρόκειται για μια ομάδα που δεν «ψαρώνει» από μεγάλα ονόματα, μιας και κουβαλά πολυετή εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Απ’ την άλλη, η Γιουνάιτεντ ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στις Βρυξέλλες, έρχεται από το εκτός έδρας 0-3 επί της Σάντερλαντ, έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Κρατήστε, όμως, ότι οι «μπέμπηδες» πήραν μόλις δύο νίκες στα τελευταία εφτά εκτός έδρας ματς της διοργάνωσης (2-1-4). Θα πάμε με το 1Χ.

Φεύγει με αποτέλεσμα η ΑΕΚ

Πάμε στον ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.10. Πρόκειται για το ματς της χρονιάς για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες θέλουν την πρόκριση για πολλούς λόγους. Ο Ολυμπιακός ξεκούρασε περίπου όλη την ενδεκάδα στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό (1-1 εκτός), ενώ ροτέισον έκανε και η ΑΕΚ στο 5-0 επί της Κέρκυρας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι είναι καλύτεροι εντός έδρας, ειδικά στα ντέρμπι ανταποκρίνονται πάντα, όμως δεν είναι ψέματα ότι τελευταία δεν αποδίδουν καλά, έστω κι αν παρουσίασαν σχετική βελτίωση υπό τις οδηγίες του Λεμονή. Απ’ την άλλη, η ΑΕΚ του Χιμένεθ είναι πολύ σοβαρή, θα τα δώσει όλα για το Κύπελλο, το οποίο της ταιριάζει (το κατέκτησε πέρυσι), θεωρούμε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να μη φύγει ηττημένη απ’ το Φάληρο. Πάμε με το Χ2.

Παίρνει προβάδισμα η Σάλκε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άγιαξ – Σάλκε, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.13 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Απ’ τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των προημιτελικών, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν να μην απέχουν πολύ σε ποιότητα και δυναμική. Ο Άγιαξ απέκλεισε Λέγκια Βαρσοβίας και Κοπεγχάγη, ενώ η Σάλκε αφού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες κόντρα στην Γκλάντμπαχ (1-1 εντός, 2-2 εκτός). Οι Ολλανδοί έρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχουν μειώσει στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Φέγενορντ και είναι δεδομένο ότι θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο, με αποτέλεσμα ίσως να θέσουν την Ευρώπη σε δεύτεροι μοίρα. Απ’ την άλλη, η Σάλκε είναι απογοητευτική στην Μπουντεσλίγκα, όπου καταλαμβάνει την 10η θέση, αναζητά δίοδο διάκρισης μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Δίνουμε προβάδισμα στους Γερμανούς με το 2 DNB.

Ισχυρό φαβορί η Θέλτα

Πάμε στην αναμέτρηση Θέλτα – Γκενκ, όπου επιλέγουμε το -1 της Θέλτα σε απόδοση 2.02 (Σε περίπτωση που η Θέλτα κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Θέλτα κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Άλλος ένας προημιτελικός με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι Ισπανοί. Άξια συγχαρητηρίων η πορεία της Γκενκ στη διοργάνωση, αλλά ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Η Θέλτα είναι ανώτερη ομάδα, ξεκούρασε παίκτες την Κυριακή κόντρα στην Έιμπαρ (εντός έδρας ήττα 0-2) και γνωρίζει πως η μοναδική περίπτωση να παίζει του χρόνου Ευρώπη, είναι να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Θα επιδιώξει, επομένως, να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να διευκολύνει τη ζωή της στη ρεβάνς. Απ’ την άλλη, η Γκενκ εκμεταλλεύτηκε τις ευνοϊκές κληρώσεις, ξεπέρασε αήττητη τα εμπόδια των Άστρα και Γάνδης, αλλά κάπου εδώ το ταξίδι της θα ολοκληρωθεί. Ποντάρουμε στο -1 της Θέλτα.

Υπερέχει το κίνητρο του Άρη

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, όπου επιλέγουμε το +3,5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη, που θα τους φέρει στην 4η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν «κλειδώσει» εδώ και καιρό την 3η θέση. Ο Άρης ηττήθηκε στο Λαύριο με 75-70 και είναι πάλι πέμπτος στη βαθμολογία με ρεκόρ 14-11, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ από τον οποίο έχει ηττηθεί δις. Δεν είναι σε καλή «φάση» οι Θεσσαλονικείς, όμως το κίνητρο της τετράδας λογίζεται ως μεγάλο από το σύνολο της ομάδας και είναι σημαντικό το διάστημα αναμονής, στην πρώτη φάση των πλέι-οφ, για να μπει στο «κλίμα» και το νέο απόκτημα, ο Αντουάν Σκοτ. Έχουμε λοιπόν μια ομάδα που έχει ισχυρό κίνητρο, πάντα ισχυρή στην έδρα της, που υποδέχεται μια εντελώς αδιάφορη αντίπαλο, η οποία ήταν κακή στα δύο τελευταία με Κολοσσό και Δόξα Λευκάδας. Συνεπώς, το προσφερόμενο +3.5 του Άρη κρίνεται πολύ μεγάλο. Προφανής και σοφή επιλογή το +3.5 του Άρη.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares