Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 15:05

Στοίχημα: Προκρίνεται η Γκινγκάμπ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, καθώς έχουμε δράση σε Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία. Θα μας απασχολήσει ο ημιτελικός Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Ανζέ και Γκινγκάμπ, όπως επίσης και ο «τελικός» του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με κάλυψη στο Ανζέ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Ανζέ – Γκινγκάμπ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.28 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αμφίρροπο ημιτελικό Κυπέλλου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που το θέλουν πάρα πολύ και δεν έχουν πολλές διαφορές σε ποιότητα και δυναμική. Η Γκινγκάμπ είναι ασφαλώς πιο έμπειρη, έχοντας δύο κατακτήσεις Κυπέλλου στο παλμαρέ της την τελευταία 10ετία, την ίδια στιγμή που η Ανζέ αναζητά την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά έπειτα από 60 χρόνια! Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ήττες πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 3-2 απ’ την Ντιζόν, ενώ η Γκινγκάμπ ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας απ’ τη Λιλ, όπου φάνηκε ότι είχε το μυαλό της στο Κύπελλο. Θεωρούμε ότι η ομάδα της Βρετάνης έχει περισσότερη εμπειρία, χαρακτήρα και προσωπικότητες και ποντάρουμε στο 2 DNB.

Νο Goal στο Ντόβερ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ντόβερ – Μάκλσφιλντ, όπου επιλέγουμε το ΝG σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της αγγλικής Κόνφερενς, όπου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η νίκη είναι υποχρέωση για την Ντόβερ, που θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η Μάκλσφιλντ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έρχεται από τρεις σερί ήττες, έχει μείνει στους 66 πόντους και το -13 απ’ την πεντάδα. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα κυριαρχήσουν και θα πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να δεχτούν γκολ, ποντάρουμε στο NG.

Χαμηλό σκορ στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός, όπου επιλέγουμε το Under 144.5 σε απόδοση 1.90. Έχοντας φοβερά ποσοστά στην επίθεση (ειδικά στα δίποντα) και αξιοθαύμαστη αμυντική προσήλωση, η Φενέρμπαχτσε πέρασε δύο φορές απ’ το ΟΑΚΑ και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Χρειάζεται μόλις μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να τα καταφέρει και αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα θαύμα δηλαδή τρεις σερί νίκες με τις δύο από αυτές να πρέπει να επιτευχθούν στην έδρα της αντιπάλου του. Καμία ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης δεν έχει επιστρέψει μετά από 0-2 στα πλέι οφ, κάτι που θεωρείται σχεδόν… αδύνατον για τον φετινό –ιδιαίτερα αδύναμο εκτός έδρας- Παναθηναϊκό. Η Φενέρ δε θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της, η άμυνα θα είναι πάλι το «Α» και «Ω» και παρομοίως θα παίξει ο Παναθηναϊκός για το πρώτο «σπάσιμο» της έδρας. Θα πάμε με το Under 144.5 που επαληθεύθηκε εύκολα στο πρώτο ματς, ξεπεράστηκε στο δεύτερο λόγω του παραδόξως υπερβολικού ρυθμού της δεύτερης περιόδου. Επιλογή λοιπόν το Under 144.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares