Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 13:02

Στοίχημα: Προβάδισμα η ΑΕΚ, με το Under στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι της Κυριακής, με την προσοχή να στρέφεται στα πλέι οφ της Σούπερλιγκ και τα δύο σημερινά παιχνίδια, Παναθηναϊκός - Πανιώνιος και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, αλλά και στην έναρξη της σειράς των τελικών στην Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσει η κόντρα των "δικεφάλων" στο ποδόσφαιρο, αλλά και παιχνίδια από Ισπανία, Αγγλία και Νορβηγία, όπως και το ντέρμπι "αιωνίων" στο μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε όχι μόνο να ενημερώνεστε για το στοίχημα, αλλά και, μεταξύ άλλων, να μάθετε ποια είναι τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ.

Κερδίζει η ΑΕΚ

Ξεκινάμε από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, στον οποίο θα πάμε με τον "άσσο" σε απόδοση 2.45. Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ελλιπέστατο Παναθηναϊκό προέρχεται η ΑΕΚ, ένα αποτέλεσμα που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της να τερματίσει στην 1η θέση των πλέι οφ. Οφείλει να κερδίσει σήμερα για να παλέψει μέχρι τέλους για την πρωτιά, εν αναμονή, βέβαια, και της επίσημης απόφασης για τον αγώνα στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διακόπηκε. Οι "ασπρόμαυροι", από την πλευρά τους, μπορεί να μην έπεισαν με την εμφάνισή τους στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, ωστόσο επικράτησαν με 0-1 και παρέμειναν το φαβορί για την 1η θέση στο "μίνι" πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα με την πλάτη στον "τοίχο", στην έδρα της είναι αποτελεσματική στα ντέρμπι συνήθως, ενώ ο ΠΑΟΚ έδειξε προβληματική εικόνα σε όλα τα δύσκολα ματς στην Αθήνα. Δίνουμε προβάδισμα στον "άσσο".

Νίκη για Μαγιόρκα

Συνεχίζουμε με ένα από τα πιο "δυνατά" σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο "άσσος" σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Μαγιόρκα - Νουμάνθια. "Μάχη" για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνουν και οι δύο ομάδες, με τη Μαγιόρκα να είναι σε σαφώς δυσχερέστερη θέση, καθώς  φιγουράρει στο -2 από την παραμονή. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αλμερία, ενώ έχει πανηγυρίσει τρία "τρίποντα" στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και στην έδρα της χάνει δύσκολα. Θεωρούμε ότι απέναντι στη Νουμάνθια, η οποία μετρά δύο διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοράρεοι και δε φημίζεται για τη σταθερότητά της, η Μαγιόρκα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η οποία ενδεχομένως να τη φέρει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Με τα γκολ στο "Γουέμπλεϊ"

Περνάμε στη Βρετανία και τον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Β' Αγγλίας, ο οποίος διεξάγεται στο Γουέμπλει, ανάμεσα στην Μπάκπουλ και την Έξετερ, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Η Μπλάκπουλ ξεκίνησε ως το αουτσάιντερ των πλέι οφ, ωστόσο στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Λούτον με νίκη 3-2 εντός και ισοπαλία 3-3 εκτός και βρίσκεται μία "ανάσα" από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η Έξετερ, από την πλευρά της, ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Καρλάιλ, με ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας και νίκη εντός (3-2). Είναι προφανές ότι σήμερα αναμετρώνται δύο ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη άνεση, ωστόσο αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και το Over στο 1.90 δεν μπορεί να αγνοηθεί!

"Διπλό" για Ρόζενμποργκ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Νορβηγία και είναι το "διπλό" σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Βαλερένγκα - Ρόζενμποργκ. Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Ρόζενμποργκ, η οποία μετρά δύο ισοπαλίες (Στάμπαεκ 0-0, Λίλεστρομ 1-1) και μια ήττα (Τρόμσο 1-2). Η Βαλερένγκα είναι αρκετά καλή το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η ομάδα του Ινγκεμπρίγκτσεν , αν και δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, παραμένει το ποιοτικότερο σύνολο στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Θεωρούμε, επομένως, ότι σήμερα θα βρει τον τρόπο να περάσει νικηφόρα από το Όσλο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τις άμυνες στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket league ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα πάμε με το Under 147.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πορεύεται με βασικό "όπλο" την άμυνά του και δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι στη σειρά των τελικών. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, βασίστηκε επίσης στην άμυνα κατά το καλύτερο διάστημά του μέσα στη χρονιά, όταν δηλαδή κατόρθωσε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας στην Euroleague. Περιμένουμε από τις δύο ομάδες να παρουσιαστούν "σκληρές" από το πρώτο ακόμη παιχνίδι της σειράς, ενδεχομένως καιμε μεγάλη νευρικότητα στην επίθεση. Επιλογή, επομένως, αποτελεί το Under 147.5 πόντοι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares