Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 13:52

Στοίχημα: Παίρνει προβάδισμα η Χιμπέρνιανς

Σέντρα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό ομάδες, από πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής. Θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο, όπως επίσης και η τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος στη Μάλτα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από τα παιχνίδια που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων με την αναμέτρηση  Χιμπέρνιανς – Ταλίν Ινφονέτ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Φαβορί για την πρόκριση είναι οι γηπεδούχοι, πρωταθλητές Μάλτας πριν από μερικούς μήνες και συχνοί συμμετέχοντες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι η τέταρτη φορά που δίνουν το «παρών» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η τελευταία τους συμμετοχή ήταν τη σεζόν 2015-2016 για τον 1ο προκριματικό γύρο, όταν αποκλείστηκαν απ’ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κατάφεραν να κερδίσουν 2-1 στο εντός έδρας ματς με τους Ισραηλινούς, σήμερα έχουν το προβάδισμα εναντίον της Ταλίν Ινφονέτ, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πέρυσι έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη στο Γιουρόπα Λιγκ (αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο απ’ τη Χαρτς). Έχουν αγωνιστικό ρυθμό οι Εσθονοί, το πρωτάθλημα των οποίων είναι εν εξελίξει, ωστόσο η ποιότητα τους δεν είναι αρκετή για να φέρει κάτι καλό στα ματς με τη Χιμπέρνιανς. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00.

Over 2.5 στην Αρμενία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αλασκέρτ – Σάντα Κολόμα, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τους Αρμένιους, οι οποίοι είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και το έδειξαν και πέρυσι. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους πέρυσι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αλασκέρτ να παίρνει 0-0 εκτός έδρας και να επικρατεί 3-0 στη ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ τις δύο κορυφαίες σεζόν της ιστορίας τους, όπου κατέκτησαν τον τίτλο στην Αρμενία, έχουν σαφές πλεονέκτημα κόντρα στη Σάντα Κολόμα της Ανδόρρας, η οποία είναι μια ημιεπαγγελματική ομάδα, που συνηθίζει να… μαζεύει πολλά γκολ στην Ευρώπη. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα, θα κερδίσουν εύκολα και ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Δε χάνει η Γοδόι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νιούελς Ολντ Μπόις – Γοδόι Κρουζ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής, με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η Νιούελς Ολντ Μπόις έχασε οριστικά τις ελπίδες της για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα μετά την εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ την Μπελγράνο την περασμένη αγωνιστική. Θα πρέπει να συμβιβαστεί με το Κόπα Σουνταμερικάνα, για το οποίο έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο. Απ’ την άλλη, η Γοδόι Κρουζ έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία εδώ και δύο αγωνιστικές, σήμερα είναι επίσης αδιάφορη. Έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Εστουδιάντες, δεύτερη των τελευταίων τριών αγωνιστικών, σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Θεωρούμε ότι η Γοδόι έχει περισσότερα πράγματα να αποδείξει, ποντάρουμε στο Χ2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares