Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 13:41

Στοίχημα: Άσσοι σε Γερμανία και Πορτογαλία

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις σε Πορτογαλία, Β’ Γερμανίας, Δανία, Νορβηγία και Σουηδία. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά δύο παιχνίδια, όπου δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κερδίζει η Σαν Πάουλι

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σαν Πάουλι – Διναμό Δρέσδης, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.75 στην Mybet. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, δείχνουν έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Η Σαν Πάουλι πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της Μπόχουμ, σ’ ένα ματς όπου έκανε φοβερή εμφάνιση, είχε πολλές ευκαιρίες απ’ την αρχή, σκόραρε στο 65’ και κράτησε με ευκολία το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Με «τρίποντο» έκανε αφετηρία και η Διναμό Δρέσδης, που επιβλήθηκε εντός έδρας 1-0 της Ντούισμπουργκ, σ’ ένα παιχνίδι που είχε διαφορετικό χαρακτήρα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, η Διναμό Δρέσδης βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τελικά άντεξε και ήταν αυτή που βρήκε το γκολ στο 88’ για το τελικό 1-0. Η Σαν Πάουλι άφησε καλύτερες εντυπώσεις, έδειξε πιο έτοιμη απ’ τη σημερινή της αντίπαλο, σήμερα παίζει στην πάντα δυνατή έδρα της και φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.98.

Ξεκινά με νίκη η Φεϊρένσε

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φεϊρένσε – Τοντέλα, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Πορτογαλίας, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία. Η Φεϊρένσε έρχεται από μια καταπληκτική σεζόν, όπου τερμάτισε στην 8η θέση της κατάταξης και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Ειδικά με τον Νούνο Μάντα στην άκρη του πάγκου, οι γηπεδούχοι έκαναν πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο, αποτέλεσαν μιας απ’ τις πιο θετικές εκπλήξεις της σεζόν και δίκαια τερμάτισαν ψηλά (για τα δεδομένα τους). Δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ, ο «κορμός» παρέμεινε ο ίδιος, κάτι που σημαίνει ότι η Φεϊρένσε ξεκινά με προβάδισμα έναντι σε ομάδες που έχουν προχωρήσει σε πολλές προσθαφαιρέσεις. Απ’ την άλλη, η Τοντέλα εξασφάλισε την παραμονή στο «παρά πέντε» την περσινή σεζόν, τερμάτισε στην 16η θέση και σώθηκε χάρη στο πλεονέκτημα της ισοβαθμίας με την Αρόουκα (32 πόντοι). Δεν αναμένεται να αλλάξουν οι στόχοι των φιλοξενούμενων στη φετινή σεζόν, θα παλέψουν για την παραμονή. Δίνουμε προβάδισμα στη Φεϊρένσε και επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares