Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 13:50

Στοίχημα: Με Λιντς και Ρόζενμποργκ

Σάββατο σήμερα, μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκονται σε κάποια παραλία, ωστόσο το στοίχημα δεν σταματά ποτέ και το πρόγραμμα της ημέρας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με πέντε παιχνίδια θα ασχοληθεί το Betarades.gr, η Αγγλία έχει την τιμητική της με τρεις επιλογές, ενώ δύο ακόμη προτάσεις προκύπτουν από Γαλλία και Νορβηγία. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Προβάδισμα η Ρόζενμποργκ

Ξεκινάμε με τον αγώνα Μόλντε – Ρόζενμποργκ, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.75 στην Vistabet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πολύ σημαντικό ματς στη Νορβηγία, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία, ίσως, “χαρτιά” τους για να ξαναμπούν δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς απέχουν επτά βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Έρχονται από ένα θετικό σερί οκτώ αγώνων (6-2-0), ωστόσο το έργο τους σήμερα μόνο εύκολο δε θα είναι. Η Ρόζενμποργκ έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το εκτός έδρας ρεκόρ της είναι τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, θα επιλέξουμε το “διπλό”, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο.

Κερδίζει η Λιντς

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λιντς – Πρέστον, στην οποία θα επιλέξουμε τον “άσσο” σε απόδοση 2.05. Πολύ καλά έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Λιντς. Στην πρεμιέρα της στην Τσάμπιονσιπ πήρε τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στην Μπόλτον, ενώ μεσοβδόμαδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Πορτ Βέιλ, της οποίας επιβλήθηκε 4-1 στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Η Πρέστον, από την πλευρά της, την 1η αγωνιστική πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ωστόσο την Τρίτη γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Άκρινγκτον, η οποία αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα, και έμεινε εκτός Λιγκ Καπ. Το μομέντουμ της Λιντς και το γεγονός ότι παίζει σήμερα μπροστά στο κοινό της, μας οδηγούν στον “άσσο”.

Παίρνει αποτέλεσμα η Χάντερσφιλντ

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Χάντερσφιλντ, στον οποίο θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Η Πάλας κατάφερε πέρσι να παραμείνει στην κατηγορία και ίδιος είναι ο στόχος που έχει τεθεί και φέτος. Μέτρια η εικόνα που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, σήμερα υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ που εξασφάλισε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ. Μπαίνει με μεγάλο ενθουσιασμό στη νέα σεζόν, έχει ενισχυθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και είναι μία ομάδα καθόλα ικανή να κάνει την μίνι έκπληξη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με τα γκολ στο Σουίντον

Η τρίτη πρόταση από το Νησί έρχεται από τη Β' Αγγλίας και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Σουίντον – Έξετερ. Ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ εύκολα είναι η Σουίντον. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Καρλάιλ, ενώ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στη Νόριτς, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2. Αν υπολογίσουμε, δε, και τα φιλικά ματς, τότε οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερα διαδοχικά Goal / Goal και Over 2.5. Η ¨Εξετερ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Τσάρλτον για το Λιγκ Καπ, περιμένουμε σήμερα ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα.

“Κλειστό” ματς στην Τουλούζη

Ολοκληρώνουμε με Α' Γαλλίας και τον αγώνα Τουλούζ – Μονπελιέ, στον οποίο θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.90. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα φιλοξενήθηκαν από τη Μονακό και την οποία ηττήθηκαν με 3-2. Πέτυχαν δύο γκολ για πρώτη φορά μετά από τις 11 Φεβρουαρίου, υπολογίζοντας και τα φιλικά προετοιμασίας, και γενικότερα είναι μία ομάδα που δυσκολεύεται επιθετικά, ενώ αμυντικά είναι, συνήθως, “σφιχτή”. Η Μονπελιέ, από την άλλη, εμπλέκεται κατά κανόνα σε ματς με λίγα γκολ. Προέρχεται από επτά διαδοχικά Under σε επίσημα και φιλικά, στα 5/7 επιβεβαιώθηκε και το No Goal, ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Καέν. Περιμένουμε “κλειστό” παιχνίδι, το No Goal θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares