Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 13:49

Στοίχημα: Εύκολα η Γιούβε, κερδίζει η Ουέσκα

Γεμάτο στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής κι έχουμε ξεχωρίσει τρία συνολικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο, ενώ μία επιλογή προκύπτει και από το μπάσκετ.Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα νόμιμα καζίνο που λειτουργούν διαδικτυακά στην Ελλάδα.

Άνετη νίκη για τη “μεγάλη κυρία”

Η Γιουβέντους δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της Μπολόνια κι έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Η “μεγάλη κυρία” βρίσκεται στην 3η θέση του βαθιμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, είναι στο -4 από την Ίντερ έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και η σημερινή αναμέτρηση είναι άκρως κομβική και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Μετράει έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τρία πιο πρόσφατα και κόντρα στην Μπολόνια οφείλει να παρουσιαστεί και πάλι σοβαρή ώστε να “καθαρίσει” το τρίποντο από νωρίς. Θεωρούμε πως έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να πάρει μια άνετη νίκη χωρίς να αγχωθεί, έτσι θα επιλέξουμε το Γιουβέντους -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.83.

Τρίποντο ανόδου για την Ουέσκα

Συνεχίζουμε με Β' Ισπανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουέσκα και Λούγκο. Οι δυο ομάδες πραγματοποιούν μια ονειρεμένη σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται σε 2η και 3η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 33 βαθμούς και όντας στο -2 από την κορυφή. Ο νικητής του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα αποκτήσει αυτομάτως προβάδισμα στη σκληρή μάχη που γίνεται για την απευθείας άνοδο στα μεγάλα “σαλόνια” της Ισπανίας και θεωρούμε πως η Ουέσκα έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει το ματς. Εντός έδρας είναι εξαιρετική μετρώντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, οι τέσσερις από αυτές τις επιτυχίες είναι συνεχόμενες και γενικότερα δείχνει πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν όταν αγωνίζεται στο “σπίτι” της. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο θα καταλήξει στους γηπεδούχους, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.91.

Παραπαίει η Ζούλτε Βάρεγκεμ

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο για την αναμέτρηση Ζούλτε Βάρεγκεμ – Αντβέρπ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, καθώς αγνοούν τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Αντίθετα, η Αντβέρπ προέρχεται από ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών στο οποίο μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να είναι σε θέση να “αποδράσει” με βαθμούς και σήμερα. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 1.95 και θα το επιλέξουμε.

Χαλαρώνει αμυντικά ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΓΟΡ

Για τον Παναθηναϊκό έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με «διπλή» αγωνιστική στην Euroleague, πρώτα την Τρίτη εντός με τη Μακάμπι, έπειτα την Πέμπτη με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι κι αν βάλουμε στην «εξίσωση» το παιχνίδι με την Αρμάνι, η αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ είναι στο ενδιάμεσο τριών πολύ δύσκολων αναμετρήσεων για την κορυφαία διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να υποστεί κούραση για να νικήσει τον ΑΓΟΡ, το παιχνίδι είναι στις 15:00 το μεσημέρι, δηλαδή ούτε 48 ώρες μετά το ματς με την Αρμάνι, άρα είναι πιθανό να επιτρέψει στον ΑΓΟΡ να σκοράρει αρκετά, αφού η ομάδα του Ρεθύμνου είναι καλή επιθετικά με 78 πόντους ανά αγώνα ενώ είναι αδύναμη αμυντικά δεχόμενη 81 πόντους ανά αγώνα. Αναμένεται λοιπόν «χαλαρό» παιχνίδι και η σοφή επιλογή είναι το Οver 155.5 σε απόδοση 1.90.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares