Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 14:10

Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότερες στη Βαλένθια

Αρκετά περιορισμένο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης. Σε τρεις προτάσεις έχουμε καταλήξει, θα μας απασχολήσουν το Κύπελλο Ισπανίας και η Euroleague και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Λεβάντε - Εσπανιόλ, Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το G/G στην Βαλένθια

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις στοιχήματος από την Ισπανία και το παιχνίδι Λεβάντε – Εσπανιόλ, για το Kύπελλο. Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, στην Βαρκελώνη, με 1-2 και έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Όπως ήταν φυσικό, η Λεβάντε δεν τα κατάφερε την Κυριακή, στην έδρα της Μπαρτσελόνα, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0 για το πρωτάθλημα. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από δυο “λευκές” ισοπαλίες αγνοώντας πλέον τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές (0-3-3), ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις μια στις 13 τελευταίες (1-6-6). Από την άλλη, μπορεί να μην τα κατάφερε στο ματς του Κυπέλλου, ωστόσο στο πρωτάθλημα η Εσπανιόλ μετράει δυο σερί νίκες, κόντρα σε Ατλέτικο (1-0) και Μάλαγα (0-1). Ένα γκολ του Σέρχι Νταρντέρ στο έκτο λεπτό ήταν που έκρινε το ματς. Αήττητη πλέον εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0), ούσα και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι αναγκασμένη να επιτεθεί, καθώς θέλει δυο γκολ για να ελπίζει, με την Λεβάντε να είναι σε ευνοϊκότερη θέση και να έχει το γκολ. Επιλογή μας είναι το Goal / Goal, σε απόδοση 2.00.

Αντιστέκεται η Αρμάνι

Περνάμε στο μπάσκετ και την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι η Αρμάνι Μιλάνο, μετά και την ήττα με 87-80 από τον Ολυμπιακό στο “ΣΕΦ”. Θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη, ωστόσο “πληρώνει” την αδυναμία της να πάρει τα ματς τα οποία ελέγχει. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας είναι στην πρώτη θέση, προερχόμενη από τη νίκη με 63-79 επί της Πιστόια. Από δυο σερί ήττες προέρχεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα σε Μπαρτσελόνα (85-72) και Κουμπάν (79-90). Σε γενικές γραμμές πραγματοποιεί πολύ μέτριες εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ιταλική ομάδα, η οποία ήταν πολύ καλή και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, παρά την ήττα με 93-84. Με ρίσκο επιλέξαμε την Αρμάνι +8.5 σε απόδοση 1.90.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, επίσης για την Euroleague. Μόνοι τρίτοι παραμένουν οι “πράσινοι” μετά και την εύκολη νίκη που πανηγύρισαν επί της Εφές με 90-79. Έφτασαν έτσι στο 11-5 και είναι σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση και τον Ολυμπιακό, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη μπροστά στο κοινό της. Να σημειωθεί πως το χειρότερό τους ματς για φέτος ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εκτός έδρας, στον πρώτο γύρο. Στον αντίποδα, από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχονται οι “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι διανύουν την καλύτερή τους περίοδο. Στο προηγούμενο ματς, επικράτησαν με 85-72 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διατηρώντας πλέον ρεκόρ 6-10. Αυτή τη στιγμή η Μπάρτσα είναι ικανή να πάρει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα, με αποτέλεσμα να βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Βασιζόμενοι στην αγωνιστική άνοδο των φιλοξενούμενων, επιλογή μας είναι το Μπαρτσελόνα +5.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares