Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 11:38

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Σαουθάμπτον

"Γεμάτο" το σημερινό κουπόνι, με δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις συνολικά, τρεις από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και μια από αυτό του μπάσκετ. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από Αγγλία, Ελλάδα και Ισπανία, ενώ η μπασκετική μας επιλογή προέρχεται από την Ισπανία.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades,gr, μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τα αποτελέσματα από το πάμε στοίχημα μπάσκετ, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Σκοράρει κατά ριπάς η Τότεναμ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με Premier League και την κόντρα της Σαουθάμπτον με την Τότεναμ.  Οι “άγιοι” διανύουν ίσως τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών, καθώς μετά το πέρας των 23 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 18η θέση με 21 βαθμούς όντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Επιθετικά έχουν συνέπεια σκοράροντας στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουν δεν τους επιτρέπουν να παίρνουν το μάξιμουμ από τα παιχνίδια τους. Η Τότεναμ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 44 βαθμούς, απέχει εννιά πόντους (έχει παιχνίδι λιγότερο) μέχρι κι από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιθετικά “πετάει” φωτιές έχοντας σημειώσει 15 (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων και το ίδιο παραγωγική αναμένεται να είναι και σήμερα, κόντρα στην “παιδική” άμυνα της Σαουθάμπτον. “Βλέπουμε” γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Σε καλή κατάσταση ο Πανιώνιος

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Πανιώνιος. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους, είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη κι όπως όλα δείχνουν δεν θα κινδυνεύσει ιδιαίτερα όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία. Μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του παρουσιάζοντας σοβαρά αμυντικά κενά, τα οποία θα πρέπει να διορθώσει άμεσα αν θέλει να διεκδικήσει κάτι θετικό κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του είναι στην 5η θέση με 26 βαθμούς όντας στο -7 από την πρώτη τετράδα, μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα ώστε να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Έτσι, θα κρατήσουμε το 2DNB σε απόδοση 2.00, έχοντας με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Επιστρέφει στις νίκες η Σοσιεδάδ

Περνάμε στη La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Θέλτα. Οι Βάσκοι απογοητεύουν μέχρι στιγμής με την παρουσία τους όντας στη 15η θέση με 23 βαθμούς όντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ στο τελευταίο χρονικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη χάνοντας με 4-2.Η Θέλτα από την πλευρά της αντιμετωπίζει προβλήματα μακριά από τη Γαλικία, είναι στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο προβληματίζοντας επίσης με την εικόνα της και πιστεύουμε πως θα περάσει ένα δύσκολο απόγευμα σήμερα. Θα πάμε με την έδρα και την απόλυτη ανάγκη για βαθμούς, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.10.

Αντιστέκεται η Ανδόρρα

Η Ανδόρρα έχει πάντα ισχυρή έδρα και συνήθως παρουσιάζεται εξαιρετική όταν αντιμετωπίζει μεγάλα ονόματα του ισπανικού μπάσκετ, φέτος έχει ηττηθεί εκεί από την Μπασκόνια την οποία δεν την έχει νικήσει ποτέ, από την εξαιρετική Φουενλαμπράδα και από την Μπούργος. Αναμένουμε πάλι απόψε την Ανδόρρα να κάνει έντονη προσπάθεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα που μας «μπέρδεψε» με τις καλές εμφανίσεις μέχρι πριν 10 ημέρες αλλά με Παναθηναϊκό, Μάλαγα, Βαλένθια ήταν απαράδεκτη και ούτε στη νίκη με την Μπάμπεργκ ήταν καλή.Αξίζει ποντάρισμα στην αξιόπιστη εντός έδρας Ανδόρρα και η επιλογή μας είναι η Ανδόρρα +6 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares