Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 13:52

Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Λάρισα

Μία ενδιαφέρουσα ημέρα είναι η σημερινή στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με σημαντικά παιχνίδια σε Σούπερλιγκ, Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τρεις αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν συνολικά και συγκεκριμένα οι ΠΑΟΚ – Λάρισα, Παλέρμο – Φότζια και Ατλέτικο Τουκουμάν – Σαν Μαρτίν.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το G/G στην Τούμπα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Λάρισα, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 3.00. Πρόκειται για τον αγώνα που κλείνει την 21η αγωνιστική, με τον δικέφαλο να αναζητά τη νίκη που θα τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Είναι στο κορυφαίο μομέντουμ της σεζόν, βαδίζει από νίκη σε νίκη, πέρασε την Πέμπτη και απ’ το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο (1-3). Ήταν η 13η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τους ασπρόμαυρους, σερί όπου έχουν επιμέρους γκολ 40-4! Σήμερα υποδέχεται την επίσης ανεβασμένη Λάρισα, που την Τετάρτη επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Δεν έχει νίκη μέσα στο 2018 για τη Σούπερλιγκ η θεσσαλική ομάδα (0-2-3), είναι απειλητική εκτός έδρας, χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραρε στα 7/8 τελευταία εκτός έδρας ματς της Σούπερλιγκ. Θεωρούμε ότι μπορεί να βρει ένα γκολ και στην Τούμπα, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Άνετη νίκη για Παλέρμο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Παλέρμο – Φότζια, όπου επιλέγουμε Παλέρμο -1  σε απόδοση 2.14 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παλέρμο με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ Ιταλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικής και φιλοδοξιών. Η Παλέρμο βρίσκεται στην 3η θέση με 43 πόντους, στο -3 απ’ τις δύο πρώτες Έμπολι και Φροζινόνε, υποδέχεται την 16η Φότζια, που μετράει 28 πόντους και είναι μόλις στο +1 απ’ τις θέσεις των μπαράζ παραμονής. Από τρεις σερί εντός έδρας νίκες έρχεται η Παλέρμο, θεωρούμε ότι σήμερα θα κερδίσει εύκολα την αδύναμη Φότζια.

Άσσος για Ατλέτικο Τουκουμάν

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ατλέτικο Τουκουμάν – Σαν Μαρτίν, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95. Είναι παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που «βράζουν στο ίδιο καζάνι». Η Ατλέτικο Τουκουμάν βρίσκεται στην 15η θέση με 20 πόντους, τη στιγμή που η αντίπαλος της, Σαν Μαρτίν, μετράει μόλις έναν πόντο περισσότερο. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Μπάνφιλντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο εντός έδρας 0-0 με την Τίγκρε, ένα κακό αποτέλεσμα. Από 3/4 εντός έδρας νίκες έρχεται η Ατλέτικο Τουκουμάν, της δίνουμε το προβάδισμα στη σημερινή συνάντηση/

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares