Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:06

Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΟΑΚΑ

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων κινούμαστε αυτή την εβδομάδα αυτή και μετά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, τις δυο προηγούμενες ημέρες, τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα αυτά του Γιουρόπα Λιγκ.

Από ελληνικής πλευράς, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, με την Ένωση να θέλει να κάνει απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, όλα τα παιχνίδια του προγράμματος με τις αποδόσεις τους στην κατηγορία πάμε στοίχημα κουπόνι.

Over 2 το ΑΕΚ - Ντιναμό

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου, με την επιλογή μας να είναι το Over 2 σε απόδοση 1.90 (Ασιατικό σύνολο γκολ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από 2 τέρματα. Αν στο παιχνίδι επιτευχθούν 2 γκολ ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Αήττητη παραμένει εδώ και 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΚ, μετρώντας 15 νίκες και εφτά ισοπαλίες, εκ των οποίων στα 14 διατήρησε το μηδέν στην άμυνα της. Μετά από αρκετό καιρό, κατάφερε να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τον χειμώνα, και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, γνωρίζοντας και την ευρωπαϊκή καταξίωση. Το πρόβλημα της αγωνιστικής απραξίας πρέπει να διαχειριστεί η Ντιναμό Κιέβου, η οποία έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τις 10 Δεκεμβρίου. Πέρασε άνετα από τους ομίλους, ούσα και η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση, ενώ είχε και την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα καλό ματς, με το σκορ να πηγαίνει σχετικά ψηλά.

Κερδίζει η Νάπολι

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Νάπολι – Λειψία, όπου επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος, σε απόδοση 2.14. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση είναι η Νάπολι, η οποία προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά και την τρίτη θέση που πήρε στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ούσα και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ποντάρει πάρα πολλά στην εντός έδρας παρουσία της, όπου παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία αντίστοιχα ματς (9-4-0). Σαφώς πιο έμπειρη από την αντίπαλο της, τη Λειψία, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Οι Γερμανοί είναι η ευχάριστη έκπληξη, προερχόμενοι και αυτοί από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο μετρούν μόλις δυο νίκες στις οκτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους (2-2-4). Η απειρία τους αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο, κρατάμε τον Άσσο.

Με τον Άσσο της Λυών

Πάμε στη Γαλλία και την αναμέτρηση Λυών – Βιγιαρεάλ, όπου και επιλέγουμε τον Άσσο, που βρήκαμε σε 2.00. Την ευκαιρία να ανατρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της έχει η Λυών, η οποία έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Έχοντας μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα, θέλει τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον τελικό να είναι και ο στόχος της, ειδικά από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της. Έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές μπροστά στο κοινό της, μετρώντας ακόμη οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες. Σε αγωνιστική πτώση είναι η Βιγιαρεάλ, προερχόμενη από δυο σερί ήττες. Ήττες που έφεραν την γκρίνια στις τάξεις της και από τη στιγμή που δεν πείθει εκτός, δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι αυτό. Είναι το φαβορί η Λυών και θα τη στηρίξουμε.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σάλτσμπουργκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ, όπου επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 2.06. Δεν είναι και το καλύτερο δυνατό το κλίμα στις τάξεις της Σοδιεδάδ, έχοντας ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της. Υπό αμφισβήτηση ο Σακριστάν, ειδικά μετά το 5-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο τελευταίο παιχνίδι της. Παράλληλα, έχει ηττηθεί στα πέντε από τα εφτά τελευταία εντός της. Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στη διοργάνωση η Σάλτσμπουργκ, η οποία παραμένει αήττητη στα 24 τελευταία επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα έντεκα τελευταία της στο Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός αυτό, δείχνει πως είναι ικανή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε και το Χ2 θα μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares