Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 14:20

Στοίχημα: Με Άστον Βίλα και δυο “διπλές”

Ιδιαιτέρως πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από τις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων πρωταθλημάτων, ενώ υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που είναι άξια προσοχής.

Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη στοιχηματική εταιρία για εσάς.

Εύκολα οι “χωριάτες”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την αγγλική Τσάμπιονσιπ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λιντς. Η μοναδική ενδιαφερόμενη ομάδα στο συγκεκριμένο ματς είναι η Άστον Βίλα, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση όντας στο -5 από την απευθείας άνοδο, τη στιγμή όπου η Λιντς είναι στη 14η θέση όντας μακριά από όλους και απ' όλα. Οι “χωριάτες” είναι ουσιαστικοί μπροστά στο κοινό τους έχοντας ρεκόρ 6-1-1 στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους και πιστεύουμε πως θα δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Το Άστον Βίλα -1 (Ασιατικό) προσφέρεται σε απόδοση 1.85 και θα το “τιμήσουμε”.

Ευκαιρία να “κλειδώσει” την παραμονή η Γκαζελέκ

Συνεχίζουμε με Β' Γαλλίας και την αναμέτρηση Χάβρη – Γκαζελέκ. Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Χάβρης μετά τον αδόκητο χαμό του 18χρονου Ντιόπ την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι δεν έχουν μυαλό για ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο δίνει την ευκαιρία στην Γκαζελέκ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει άλλο ένα βήμα για την παραμονή, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο +6 από τα μπαράζ παραμονής και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1,95.

Δεν χάνει η Πάκος Φερέιρα

Περνάμε στην Α' Πορτογαλίας και την κόντρα της Πάκος Φερέιρα με την Μπράγκα. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι, καθώς η Πάκος Φερέιρα είναι στη 13η θέση με 28 βαθμούς όντας στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, τη στιγμή που η Μπράγκα βρίσκεται στην 4η θέση μη μπορώντας να κοιτάξει πολύ ψηλότερα. Αν προσθέσουμε στην “εξίσωση” και τις καλές διοικητικές σχέσεις που έχουν οι δυο σύλλογοι, τότε καταλήγουμε στην επιλογή του 1Χ σε απόδοση 2.05.

Χαμηλό σκορ στο Eurocup

Ολοκληρώνουμε με την άκρως ενδιαφέρουσα κόντρα ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Λοκομοτίβ Κουμπάν.Σήμερα παίζουν και οι δύο ομάδες με την πλάτη στον τοίχο, η Νταρουσάφακα είναι γηπεδούχος, με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο και θα αγωνιστεί στην Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, σε περίπτωση ήττας όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει δεύτερο διαδοχικό «διπλό» στη Ρωσία, ενώ η Κουμπάν χρειάζεται τη νίκη για να μείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση του τίτλου. Στον πρώτο αγώνα όλα πήγαν όπως είχαν προβλεφθεί από πλευράς άμυνας, αμφότερες έπαιξαν πανίσχυρη άμυνα όπως έκαναν καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν αλλά έγιναν τα πάντα για να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση και να μην επαληθευθεί το Under 147.5 που είχαμε επιλέξει. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει τίποτα σήμερα σε έναν ακόμη πιο κρίσιμο αγώνα και κυρίως αναμένουμε την Κουμπάν να παίξει λυσσασμένη άμυνα για να ισοφαρίσει τη σειρά. Ξανά Under λοιπόν, συγκεκριμένα Under 146.5, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.90

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares