Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 15:52

Στοίχημα: G/G στην Ανδαλουσία

Περιορισμένη η δράση στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου η προσοχή επικεντρώνεται σε Τουρκία, Ισπανία, Τσάμπιονσιπ, Δανία και Σουηδία, η μοναδική πρόταση προκύπτει από τη Β’ Ισπανίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση του προγνωστικού μας, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Novibet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κάντιθ – Σαραγόσα. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Β’ Ισπανίας, μετά απ’ την ολοκλήρωση της θα απομένουν άλλες τρεις για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Το ματς είναι εξόχως καθοριστικό για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες παλεύουν για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στα πλέι οφ ανόδου. Η Κάντιθ μετράει 60 πόντους και καταλαμβάνει την 7η θέση της κατάταξης, είναι στο -1 από Νουμάνθια και Βαγιαδολίδ, στο -2 απ’ τη σημερινή αντίπαλο Σαραγόσα, παίζει με την υποχρέωση να κερδίσει. Πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, όπου πάντως πήρε έξι ισοπαλίες και ηττήθηκε μόλις μια φορά, έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα σε Χιχόν (0-0 εντός), Βαγιαδολίδ (1-1 εκτός) και Αλμπαθέτε (1-1 εκτός). Χάνει εξαιρετικά δύσκολα εντός έδρας, δεν έχει ήττα στο γήπεδο της στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος, ωστόσο κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε. Συνήθως σκοράρει στην έδρα της.

Στον αντίποδα, η Σαραγόσα προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεσή της στα τελευταία ματς για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Έρχεται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-1-1), πήρε 11 «τρίποντα» στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος και είναι μια απ’ τις πιο βελτιωμένες ομάδες του δεύτερου γύρου. Μπορεί να κάνει ζημιές και εκτός έδρας, έρχεται από 4/6 νίκες μακριά απ’ το γήπεδο της, είναι ικανότατη επιθετικά, χαρακτηριστικό είναι ότι βρήκε δίχτυα στις τελευταίες 9 εξόδους της. Θεωρούμε ότι θα δούμε καλό παιχνίδι, με υψηλό τέμπο, δύο ομάδες που θα ψάξουν το γκολ, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares