Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 12:29

Στοίχημα: Σοβαρή η Βραζιλία, υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Κυριακή (10/06) σήμερα, το κουπόνι συνεχίζει να κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς εν αναμονή του Μουντιάλ, ωστόσο συνεχίζουν να υπάρχουν παιχνίδια που αξίζουν την προσοχή μας. Για σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από το “μενού” και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μη ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικό αφιέρωμα για όλες τις εθνικές του Μουντιάλ, όπως είναι η εθνική Γερμανίας.

Πρόβα τζενεράλε για τη “Σελεσάο”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Βραζιλία και Αυστρία. Η “Σελεσάο” είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ της Ρωσίας, δίνει σήμερα το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της πριν από την έναρξη της διοργάνωσης και πιστεύουμε πως θα παρουσιαστεί πολύ σοβαρή για ακόμη μια φορά, ώστε να στείλει το δικό της “μήνυμα”. Απέναντί της έχει την Αυστρία, η οποία μπορεί να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετρώντας επτά σερί νίκες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένει πολλά “σκαλιά” κάτω από τη Βραζιλία. Πιστεύουμε πως οι Αυστριακοί δεν θα καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, έτσι θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.05.

Παραμένει σε τροχιά ανόδου η Χέλσινμποργκ

Συνεχίζουμε με Β' Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χέλσινμποργκ και Ντέγκερφορς. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών έχουν ρεκόρ 6-3-1 και βρίσκονται στην 4η θέση όντας στο -4 από την κορυφή κι έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα. Η Ντέγκερφορς από την πλευρά της είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς, μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο θεωρούμε πως έχει αγγίξει το peak της φόρμας και σιγά σιγά θα αρχίσει να “ξεφουσκώνει”. Μακριά από την έδρα της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της έτσι κι αλλιώς, επομένως θα πάμε με τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Δεν χάνει η Οντ

Περνάμε στην Α' Νορβηγίας για την κόντρα της Λίλεστρομ με την Οντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 13η θέση με 11 βαθμούς, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Οντ από την πλευρά της είναι στη 10η θέση με 16 βαθμούς, προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες και πιστεύουμε πως θα βγάλει αντίδραση, καθώς τα αποτελέσματα την αδικούν βάσει των εμφανίσεών της. Το σενάριο του να “αποδράσει” με βαθμό ή βαθμούς φαντάζει πολύ πιθανό, το Χ2 δίνεται σε απόδοση 1.91 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Βρίσκουν επιθετικό ρυθμό οι “αιώνιοι”

Ολοκληρώνουμε με το 3ο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι δυο ομάδες «γυροφέρνουν» ένα μεγάλο σκορ μέχρι σήμερα, στον πρώτο αγώνα το σκορ ήταν 65-75 και θα είχε ξεπεράσει τους 150 πόντους αν ο Παναθηναϊκός είχε σκοράρει ένα τρίποντο στο τελευταίο

τρίλεπρο, στον δεύτερο αγώνα το σκορ ήταν 37-36 στα 14 λεπτά και έπειτα άρχισε το “ξύλο”, μια καλή επιθετική βραδιά του γηπεδούχου Παναθηναϊκού θα παρασύρει και τον Ολυμπιακό ώστε να επαληθευθεί η επιλογή Over 144.5 σε απόδοση 1.91

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares