Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 13:35

Στοίχημα: Δεν χάνει η Πορτογαλία

Δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα, με τρία παιχνίδια στο πρόγραμμα, όλα τους θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Πιο αναλυτικά, η “αυλαία” ανοίγει στις 15:00 με την αναμέτρηση Αίγυπτος – Ουρουγουάη, ακολουθεί στις 18:00 ο αγώνας Μαρόκο – Ιράν και στις 21:00 η Εθνική Πορτογαλίας και η Εθνική Ισπανίας τίθενται αντιμέτωπες στο ντέρμπι του β’ ομίλου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Παίρνει αποτέλεσμα η Πορτογαλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ισπανία. Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro, η Πορτογαλία πηγαίνει στο Μουντιάλ με μεγάλες φιλοδοξίες. Θα στηριχθεί στο γνωστό, αμυντικό παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος, το αστέρι της είναι ο σπουδαίος Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ διαθέτει στο ρόστερ της και άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στα προκριματικά είχε ρεκόρ εννέα νίκες και μία μόλις ήττα, δέχθηκε τέσσερα μόνο τέρματα σε δέκα ματς. Από την άλλη πλευρά, το κλίμα στην Ισπανία διαταράχθηκε σημαντικά, μία ημέρα μόλις πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω της κίνησης της Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώσει την πρόσληψη του Χουλέν Λοπετέγκι. Η Ομοσπονδία απέλυσε τον έμπειρο τεχνικό, θέτοντας ηθικό ζήτημα, οι παίκτες προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση, χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Η “φούρια ρόχα” θα πορευτεί, τελικά, με τον Φερνάντο Ιέρο στον πάγκο, διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, ωστόσο θεωρούμε ότι όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα σίγουρα θα έχουν επηρεάσει αρνητικά. Η Πορτογαλία είναι μία σκληροτράχηλη και αποτελεσματική ομάδα, οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται είναι ελκυστικές και αξίζει να πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει το Μαρόκο

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μαρόκο – Ιράν. Οι δύο ομάδες είχαν την ατυχία να κληρωθούν σε όμιλο μαζί με τις Πορτογαλία και Ισπανία, γνωρίζουν ότι σήμερα έχουν την καλύτερή τους ευκαιρία να πανηγυρίσουν μία νίκη στο Μουντιάλ. Το Μαρόκο διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, με καλούς παίκτες σε θέσεις – κλειδιά και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Απόδειξη, το γεγονός ότι στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια του, είτε επίσημα, είτε φιλικά, διατηρείται αήττητο με απολογισμό 13 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η προετοιμασία του Ιράν ήταν ελλιπής, καθώς ακυρώθηκαν τα φιλικά ματς με Ελλάδα και Κόσοβο, στα δύο τελευταία που έδωσε, απέναντι σε Τουρκία και Λιθουανία δεν έπεισε ιδιαίτερα, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τους Τούρκους και κέρδισε δύσκολα 1-0 τους Ιρανούς. Πείθει περισσότερο το Μαρόκο, δείχνει πιο έτοιμο και θα το στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο”, σε απόδοση 2.30.

“Καθαρίζει” η Ουρουγουάη

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αίγυπτος – Ουρουγουάη. Μετά από 28 χρόνια η Αίγυπτος επιστρέφει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι το αουτσάιντερ στον σημερινό αγώνα, όλοι περιμένουν να διαπιστώσουν αν θα αγωνιστεί το μεγάλο της αστέρι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο άσσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, από την Τετάρτη προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα παρθεί το ρίσκο να είναι βασικός. Οι Λατίνοι, από την πλευρά τους, προκρίθηκαν με πειστικό τρόπο στα τελικά, τερματίζοντας στη 2η θέση της ζώνης της Νότιας Αμερικής, διαθέτουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα, όπως οι Καβάνι και Σουάρες, ενώ δέχονται γκολ με μεγάλη δυσκολία. Η Ουρουγουάη είναι το φαβορί σήμερα, θεωρούμε ότι θα φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη και θα πάμε με το “διπλό” με χάντικαπ -1, σε απόδοση 2.20 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ουρουγουάης με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:

Αίγυπτος – Ουρουγουάη

Μαρόκο – Ιράν

Πορτογαλία – Ισπανία

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares