Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 10:35

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στον ΠΑΟΝ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Πανναξιακό με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης σε μια δύσκολη χρονιά που το καμάρι του νησιού στάθηκε αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/4)  η διοίκηση του ΠΑΟΝ παρέθεσε γεύμα στην ομάδα στο εστιατόριο “Στης Ειρήνης” που ήταν και χορηγός της ομάδας της Νάξου, ευχαριστώντας τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ για την προσφορά του. Όμορφη διάθεση, ιστορίες και γέλια στο τραπέζι λίγο πριν αρχίσουν οι… αποχαιρετισμοί στο λιμάνι.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα, χαρά και συγκίνηση και όσο το Blue Star Delos καθυστερούσε οι φωτογραφίες και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν. Φυσικά την τιμητική τους οι σέλφι! Ο προπονητής Ζόραν Κόβαζιτς αναχώρησε για τη Σερβία, η Άννα Καρπουζά κατέβηκε στην Κρήτη, η Αλίσια Περίν επιστρέφει στον Καναδά ενώ ένεκα Πάσχα οι περισσότερες κοπέλες ετοιμάζουν βαλίτσες για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στο νησί παρέμειναν η αρχηγός Σία Τοτσίδου, η ναξιώτισσα Ελένη Φάρκωνα και η Εμιλία Μιλοβάνοβιτς που θα αναχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τρίτη.

paon antio1
Πηγή: volleyplanet.gr
Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares