×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 14:13

Φαίη Κουνάδη: Σε καμία υπόληψη την διοίκηση της ΑΕΚ, σταματώ γιατί δεν μπορώ να χαρώ το βόλεϊ μακρυά από την Α.Ε.Κ

Για τους "Ενωσίτες", δεν είναι μία απλή αθλήτρια. Δεν είναι απλά μία καλή παίκτρια που έκανε τον κύκλο της στην ΑΕΚ και έφυγε έτσι απλά…

Ήταν, είναι και θα παραμείνει η κολόνα του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Φαίη έζησε την ομάδα στα καλά της χρόνια αλλά στα δύσκολα. Δεν την εγκατέλειψε ποτέ με δική της απόφαση… Πραγματική αρχηγός – ηγέτης .

Αποφάσισε να σταματήσει το Βόλεϊ αφού άκρη με την ΑΕΚ δεν έβγαζε… Για πρώτη φορά μετά την δύσκολη αυτή απόφαση μιλάει ανοικτά. Λέει όλα όσα νιώθει για την ΑΕΚ, και για τα όσα παράξενα συμβαίνουν…

Συνέντευξη στον Σοφιανό Κανταρίδη

Φαίη πως αποφάσισες να σταματήσεις; Έχεις πολλά χρόνια, αγωνιστικά, μπροστά σου… Η απόφαση σου ξένισε πολύ κόσμο…

Ήρθε ο Αρχόντης (σ.σ. νέος team manager) με την Πόλα (σ.σ. Κίτσου) και μου μιλήσανε. Εγώ την Πόλα την ξέρω χρόνια γιατί όπως ξέρεις παίζαμε και μαζί στην Α.Ε.Κ την χρονιά του πρωταθλήματος. Μου είναι πολύ κοντινό άτομο. Είχα στο μυαλό μου να σταματήσω… Όχι γιατί δεν μου αρέσει το Βόλεϊ, αλλά γιατί έχω κουραστεί τόσα χρόνια με κάποια πράγματα.

Κάποια στιγμή κουράζεσαι, χρειάζεται να κάνεις μία παύση… Δεν έφταιγαν αυτοί (σ.σ. Αρχόντης, Κίτσου) που μου είπαν κάτι συγκεκριμένο για να σταματήσω… Απλά ήταν η όλη κατάσταση με την ομάδα. Γιατί δεν υπάρχει οργάνωση για να πεις ότι ξεκινάμε από το μηδέν. Αργήσαμε κιόλας να κάνουμε το οργανόγραμμα. Ξεκινήσαμε πάλι από μικρές… Ένιωθα ότι η ομάδα δεν θα είναι καλή φέτος, τουλάχιστον φαινομενικά όπως ήταν πέρυσι.

Είπα να κάνω μία προσπάθεια να σκεφτώ μπας και… αλλά θεώρησα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου. Πόσα θα μπορούσα να κάνω για την ομάδα με αυτά τα δεδομένα; Πόσα να δώσω για να βοηθήσω; Μετά θα έβγαινα και ο φταίχτης από πάνω…Ότι δεν θα κατάφερνα πολλά πράγματα. Και πάλι με τη Φαίη… και ωραία ομάδα με τη Φαίη…με τη Φαίη στο στήσιμο. Την διοίκηση δεν την υπολογίζω και πολύ στην κουβέντα μας. Είναι άλλο πράγμα από τον Λευτέρη (σ.σ. Αρρχοντής) και την Πόλα. Δεν τους έχω και πολύ σε υπόληψη, σε καθόλου υπόληψη… Θεωρώ ότι και ο Κουτάς έκανε λάθη φέτος ως προς τη συμπεριφορά του σε κάποιες αθλήτριες. Και η διοίκηση… Φέτος μας κρέμασε αρκετές φορές. Αλλά ξέρω με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δεν ήταν ποτέ εκεί κοντά μας να δει την προσπάθεια που κάνουμε. Ούτε πέρυσι, ούτε φέτος. Ούτε πρόπερυσι που βγήκαμε τέταρτες με μεγαλύτερα προβλήματα και με μικρότερη ομάδα. Γενικώς όλα τα φορτώνανε σε άλλους. Δεν έχει κάτσει ένας από αυτούς να πει «παιδιά ποιος έχει ευθύνες;» Εδώ είμαστε μία Α.Ε.Κ, πέντε παράγοντες που έχουν αναλάβει ευθύνες τα τελευταία πέντε χρόνια, να κάτσουν να δουν τι θα κάνουμε. Κανένας από αυτούς δεν το έχει κάνει. Το μόνο που έκαναν τόσα χρόνια είναι να κατηγορούν τον Παπαδημητρίου που άφησε χρέη…

Πότε πήρες την απόφαση να σταματήσεις;

Κοίταξε να δεις από την στιγμή που δεν είχαν μία ισχυρή βάση όχι παικτριών, ισχυρή βάση ανθρώπων, από τη στιγμή που δεν έλεγαν στην διοίκηση τα πράγματα όπως είναι, το αποφάσισα… Κάνουν προσπάθεια (σ.σ. Αρχόντης, Κίτσου) να φτιάξουν τα πράγματα.

Εμένα μου ζήτησαν βοήθεια «Φαίη πες μας ψάχνουμε να βρούμε κάποια πράγματα που δεν μας τα λένε όπως είναι… Δηλαδή οι άνθρωποι, ο Αρχόντης με την Πόλα κάνουν προσπάθεια για να δουν τι συμβαίνει στην ομάδα ώστε να ξεκινήσουν από μία βάση. Σίγουρα η ομάδα θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα αν υπήρχε θέληση αλλά δεν υπάρχει από αυτούς που διοικούν. Αυτό είπα και στην Πόλα και στον Αρχόντη. Και τους είπα: «Μην πάρετε επί προσωπικού την απόφαση μου να σταματήσω. Μπορεί να είναι για προσωπικούς λόγους που φεύγω από την αγωνιστική δράση. Αλλά να ξέρετε ότι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που διοικούν τα τμήματα της ερασιτεχνικής. Το βλέπω και από τους πιο παλιούς … Τον σεβασμό που έδειξαν στο Μπακαούκα. Πόσο σεβασμό του έδειξαν μετά από όλα όσα έδωσε στην ΑΕΚ; ΚΑΘΟΛΟΥ! Φαντάσου σε ανθρώπους που είναι λιγότερα χρόνια απ’ ότι ο Μπακαούκας. Τι σεβασμό να δείξουν; Δεν έχουν όσιο και ιερό!

Τρέφω σεβασμό στην Πόλα και στον Αρχόντη που μου είπαν πέντε πράγματα. Αλλά στο βάθος όλο αυτού, εκείνους που διοικούν την ερασιτεχνική δεν τους έχουμε εμείς οι αθλητές σε ιδιαίτερη υπόληψη.

Θα ήθελες να συνεχίσεις σε κάποιο άλλο πόστο;

Κοίτα σε άλλο πόστο μου προτάθηκε να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να γίνω έτσι απλά team manager.

Θέλω να αλλάξουν τα δεδομένα. Είπα στον Λευτέρη ότι δεν μπορώ να αναλάβω ευθύνες για τις οποίες δεν μπορώ να συνεννοηθώ ε κανέναν, ούτε με τον Αλεξίου… Και δεν μπορώ να είμαι team manager για να κουβαλάω νερά και μπάλες.

Θα πρέπει να αλλάξουν στην ομάδα πάρα πολλά… Να βρεθεί ένας άνθρωπος που να μπορώ συνεννοηθώ μαζί του, αλλά να αλλάξουν τα μικρά πράγματα στην Α.Ε.Κ .

Δεν θεωρώ ότι με μια selfie στο Facebook είμαστε Α.Ε.Κ. Δεν είναι έτσι. Θα πρέπει να μάθουν να σέβονται. Αυτή είναι μία ευθύνη που θα πρέπει να την πάρεις από το μηδέν.Για να έχεις τα ηνία του πράγματος. Δεν μπορώ να τα κάνω μισά πράγματα! Θέλω ευθύνες εξ’ ολοκλήρου…

Για να αναλάβω αυτές τις ευθύνες θα πρέπει να ξεκινήσω ΕΓΩ, τα πάντα, από το μηδέν…

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την ομάδα;

Ο λόγος που δεν συνεχίζω το βόλεϊ είναι ότι δεν μπορώ να παίξω σε άλλη ομάδα. Είναι τόσο δυνατό να είσαι στην Α.Ε.Κ! Ότι άλλο και να είναι… δεν μπορώ να χαρώ το βόλεϊ μακρυά από την Α.Ε.Κ.

Μπορεί να μην ξεκίνησα το στην Α.Ε.Κ αλλά από το 2008 που είμαι στην ομάδα δεν νομίζω κάτι άλλο να αξίζει όσο αυτό. Γιατί να μπω στη διαδικασία να το κάνω λοιπόν; Έτσι και αλλιώς είμαι 33 χρονών, τo βόλεϊ το έχω ευχαριστηθεί δόξα τω θεό. Το θέμα είναι να είσαι κάπου και να ευχαριστιέσαι την όλη διαδικασία. Να παίζεις για τον κόσμο…

Εντάξει είναι μοναδική εμπειρία να παίζεις στην Α.Ε.Κ, ιδιαίτερα στα καλά χρόνια. Εγώ πέτυχα τη χρονιά που ανεβήκαμε στην Α1 οπότε καταλαβαίνετε, πέτυχα τα καλύτερα χρόνια της ομάδας. Και τώρα τα χειρότερα… Οι καλύτερες στιγμές μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ήμουν 17, είναι όλες με την Α.Ε.Κ! Δεν νομίζω να βρω καλύτερες…

Ένα σχόλιο για τον κόσμο…

Δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνουμε ειδική μνεία. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ για αυτά που της αξίζουν. Όχι τέταρτη θέση, πέμπτη θέση, να μην πέσουμε… Να μπορώ να γίνω ένα λιθαράκι ώστε η ομάδα να πετύχει κάτι μεγάλο.

Υπομονή και αγάπη στην ομάδα. Ουσιαστικά μόνο αυτό την σώζει, αγάπη του κόσμου…

Ένα τελευταία σχόλιο…

Για την διοίκηση της Ερασιτεχνικής γράψτε τα όπως σας τα είπα.

Κάποια στιγμή πρέπει να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει. Να ακουστούν τα πράγματα με το όνομα τους. Απλά να διαχωρίσω τον Αρχοντή και την Πόλα από αυτό γιατί πραγματικά οι άνθρωποι τρέχουν αυτή τη στιγμή χωρίς να έχουν τίποτα από τη διοίκηση.

Τίποτα… Ψάχνουν να βρουν λύσεις χωρίς βοήθεια… Οι άνθρωποι πραγματικά προσπαθούν και δεν θέλω να τους βάλω στο ίδιο σακί με την διοίκηση.

Δεν είμαι άτομο που κρύβομαι… Δεν με νοιάζει για τίποτα.

Τέλος εκεί στο AEK LIVE, σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό απλά… Σας ευχαριστώ…

ΠΗΓΗ: http://www.aek-live.gr/

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares