×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 01:38

Με Κάλλια Κατερίνη του Πανναξιακού ΑΟΝ η Εθνική Βόλεϊ Παγκορασίδων

Στο Μουζάκι βρίσκονται από χθες 27 Ιουλίου οι 72 καλύτερες αθλήτριες του Βόλεϊ γεννημένες το 2002& 2003 που έχουν επιλεγεί από συλλόγους όλης της χώρας.

Οι είκοσι καλύτερες από αυτές θα επιλεγούν στο διάστημα από 27/6 έως 1/7 από τους προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Παγκορασίδων. Στην αποστολή βρίσκεται και η αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Κάλλια (Καλλιόπη) Κατερίνη που έχει αγωνιστεί με την γυναικεία ομάδα του συλλόγου τη σεζόν που μας πέρασε.

12928263_1748665615352952_200906079004239860_n.jpg

Στη συνέχεια από τις 1/7 έως τις 12/7 θα προετοιμαστούν στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, από όπου θα αναχωρήσουν για το Καζανλάκ της Βουλγαρίας, στην Κοιλάδα των Ρόδων, για τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που γίνεται από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου 2016.

Ο θεσμός αυτός υπάρχει από το 2011 ενώ η Εθνική μας ομάδα είχε την πρώτη της συμμετοχή το 2015 στην Άγκυρα, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.
Την αποστολή υποδέχθηκαν στο Μουζάκι ο κ. Περικλής Μπακοδήμος Περικλής, Διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), ο κ.Χρήστος Βογιατζής Χρήστος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ., ο κ. Αστέριος Πατσιαούρας από την Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. και η κα Παρασκευή Φασιανού, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής του Δήμου Μουζακίου.

Ο κ. Μπακοδήμος καλωσορίζοντας τις αθλήτριες τόνισε μεταξύ άλλων: «σήμερα είναι η αρχή μιας θετικής πορείας της ζωής σας. Είστε ένα γκρουπ που έχετε επιλεγεί από τις καλύτερες της Ελλάδας και τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσει τις μεγαλύτερες Εθνικές ομάδες. Για τις κοπέλες που δε θα επιλεγούν στη φάση αυτή είπε πως θα πρέπει να πεισμώσετε και να δουλέψετε ακόμη περισσότερο γιατί στο μέλλον θα επανακληθείτε και θα πρέπει να είστε έτοιμες. Ευχαριστηθείτε και απολαύστε το ότι ήρθατε να κάνετε βόλεϊ. Καλή συνέχεια, καλή επιτυχία».

Στη συνέχεια ο κ. Μπακοδήμος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό, την Αντιδήμαρχο κα Φασιανού και την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κα Ρούσσα Ελένη, για τη συνεργασία και τη φιλοξενία, δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων της Εστίας που είναι φημισμένη στην Ελλάδα, αλλά και για το κλειστό της πόλης το οποίο είναι ένα στολίδι για την περιοχή. Για ένα μήνα, συνέχισε ο κ. Μπακοδήμος, το Μουζάκι θα είναι το επίκεντρο του Ελληνικού Βόλεϊ των μικρών ηλικιών και ελπίζουμε, μέσα απ' όλο αυτό, να δημιουργηθεί και ένας μικρός εσωτερικός τουρισμός. Επίσης σαν Ε.Ο.ΠΕ. προτιθέμεθα να φέρουμε στο Μουζάκι ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις Πανελλαδικού αλλά και Βαλκανικού επιπέδου.

Με τη σειρά του ο κ. Βογιατζής καλωσόρισε τις αθλήτριες και ευχήθηκε καλή διαμονή, καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους, δηλώνοντας πως η Ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα τους και ευχαρίστησε τον κ. Κωτσό, την κα Φασιανού και την κα Ρούσσα για τη συνεργασία, την άψογη φιλοξενία της Εθνικής Παίδων, που φιλοξενήθηκε από τις 22/6 έως τις 27/6 στην Εστία και για τη στήριξη τους στο έργο που θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες στο Μουζάκι, ενώ ο κ. Πατσιαούρας δήλωσε πως είναι μια καλή προσπάθεια της Ε.Ο.ΠΕ. που άρχισε εδώ και καιρό και συνεχίζεται με σκοπό να φέρει το ελληνικό βόλεϊ στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη.

Στην αποστολή του κλιμακίου βρίσκεται ο προπονητής της Εθνικής κορασίδων Τάκης Φλώρος και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Κώστας Γκούντας, Αθανάσιος Πανούσος, Ανέστης,Γιαννακόπουλος , Γιάννης Παπαχρήστος, Κώστας Αναγνωστόπουλος , Χρήστος Λύκος, Θωμάς,Γκότσης, Παναγιώτης Τσιότρας, Γιούλη Παρασκάκη, ενώ μετέχει και από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η κ. Δωροθέα Χατζηαθανασιάδη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares