×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 18:42

Έρχονται Κακουράτου και ανακοινώσεις στον Πανναξιακό

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πανναξιακός ΑΟΝ, φαίνεται ότι κρατά για την τελευταία στιγμή τις ανακοινώσεις σχετικά με τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της γυναικείας ομάδας για τη σεζόν 2016-2017.


Νέα πρόσωπα
Το μυστήριο που επικρατεί γύρω από τα μεταγραφικά πάντως δεν θα πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο της ομάδας, καθώς το δικό μας ρεπορτάζ που προέρχεται μέσα απο τους κόλπους της ομάδας και συγκεκριμένα από την διοίκηση, αναφέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 μεταγραφές κλεισμένες, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται ακόμα και από αύριο, καθώς αναμένεται στη Νάξο η πρώτη παίκτρια με τον εκπρόσωπο της.
Από εκεί και πέρα μέσα στις παίκτριες που έχουν αποκτηθεί είναι και μία, την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κοινό της ομάδας, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα με την πορτάρα στο στήθος και αποτελούσε από τα ''αγαπημένα παιδιά'' της εξέδρας.
Και επειδή σχεδόν όλοι καταλάβατε για ποια παίκτρια μιλάμε... Ναι πρόκειται για την επιστροφή της Λίμπερο Ξένιας Κακουράτου, την οποία, μετά από το πέρασμα της από την ΑΕΚ, θα δούμε και πάλι με τη φανέλα του Πανναξιακού.

xenia kakouratou
Κούβα
Έτσι λοιπόν μιλάμε για 3-4 Ελληνίδες παίκτριες, οι οποίες έχουν κλείσει στην ομάδα της Νάξου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει τελειωμένη μία μεταγραφή με μία Κουβανέζα ακραία, ενώ υπάρχει ακόμη μία διαγώνια, η μεταγραφή της οποίας θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Πάντως αν τελικά ευδοκιμήσει των δύο Λατινοαμερικανίδων, τότε θα μιλάμε για τις παίκτριες που θα κάνουν μεγάλη διαφορά και θα δώσουν ποιοτική ώθηση στην ομάδα της Νάξου.

Ευρώπη

Όσο αφορά την κλήρωση για τον πρώτο γύρο του Cev Challenge Cup όπου για 3η σερί χρονιά ο Πανναξιακός θα δώσει το παρών, αντιμετωπίζοντας μία απο τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, την Ρωσική Ενισέι Κράσνογιάρσκ, στις τάξεις της ομάδας της Νάξου γνωρίζουν πολύ καλά ότι, σε περίπτωση πρόκρισης, ο Πανναξιακός θα μπορέσει να κάνει ανάλογη πορεία με αυτή του 2014, όπου είχε φτάσει μία ανάσα πριν την τετράδα.

Τέλος και κάτι που αφορά το ρεπορτάζ του Πανναξιακού είναι ότι ο πρώην τεχνικός της ομάδας κ. Ζόραν Κόβαζιτς φαίνεται ότι θα μείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μαρκόπουλου και πιο συγκεκριμένα για την ομάδα Νεανίδων του συλλόγου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares