×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 12:10

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Κύθνο

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου και για 3η συνεχή χρονιά, η Κύθνος, το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, θα φιλοξενήσει στην παραλία της Επισκοπής και το Beach Bar ΠΟΥΝΤΑΚΙ, το τουρνουά beach volley που έγινε πλέον θεσμός και το αγαπημένο άθλημα του νησιού.
Το τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Κύθνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κύθνια 2016».

Τα δυο προηγούμενα χρόνια έδωσαν το παρών ομάδες από την Αθήνα αλλά και απο τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, και φυσικά πολλές ομάδες από την φιλοξενούσα Κύθνο.

Στο τουρνουά όπως κάθε χρόνο αναμένεται να αγωνιστούν και αρκετοί επώνυμοι που αγαπούν το Beach Volley αλλα και το νησί, αλλά και πολλοί γνωστοί αθλητές, ενώ παραδοσιακά η διοργάνωση θα τελειώσει με πάρτυ και χορό δίπλα στην θάλασσα!

Επίσημος χορηγός του τουρνουά είναι η μπύρα BLUE ISLAND και υποστηρικτές οι εταιρείες WILSON και KOSMOCAR.

Στο αγωνιστικό θα γίνουν κατηγορίες ανδρών και γυναικών και η ώρα των τεχνικών συσκέψεων θα ανακοινωθεί σε επόμενη ενημέρωση. Η συμμετοχή των ομάδων είναι δωρεάν, ενω στους νικητές θα δωθούν όμορφα δώρα απο τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: Νίκος Κούνας (6986.641641), αλλά και στην γραμματεία του Δήμου Κύθνου (κυρία Χίου 22813.61117) για τις τοπικές ομάδες.

camp kithnos

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares