×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 14:27

Και η Ξαγοραράκη στη Νάξο

Το μεταγραφικό κρεσέντο συνεχίζεται για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, η διοίκηση του ποιου ανακοινωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας με την κεντρική, πρών παίκτρια του ΟΠΕ Ρεθύμνου, Βαρβάρα Ξαγοραράκη.


Η ανακοίνωση
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας και το νησί μας την αθλήτρια Βαρβάρα Ξαγοραράκη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 24χρονη Ελληνίδα κεντρική, ύψους 1.81 αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια στην Α1 Γυναικών, με τη φανέλα του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου.

Καλωσορίζουμε την αξιόλογη αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα βοηθήσει τον Πανναξιακό να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Challenge Cup».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Βαρβάρα Ξαγοραράκη δήλωσε στην ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ:

«Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, είναι τιμή μου να παίξω σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, θα είναι πρόκληση για εμένα και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει φέτος η ομάδα τους στόχους της».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares