Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 23:17

Δεν εγκρίθηκε ο φάκελος του Φοίνικα που ''φωνάζει''

Παρά το γεγονός ότι η νέα διοίκηση της ομάδας του Φοίνικα Σύρου ''έτρεξε'' να προλάβει τις προθεσμίες και να ετοιμάσει τον φάκελο για την αδειοδότησή της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα, τελικά όπως φαίνεται κάτι δεν πήγε καλά και η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΣΑΠ δεν ενέκρινε τη συμμετοχή του “Πειρατικού”.

Ιδιαίτερα αρνητικός ήταν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ που ζήτησε να μην αδειοδοτηθεί η ομάδα της Σύρου, όπως και η Ορεστιάδα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι είναι δύο ομάδες από την Περιφέρεια και ιδιαίτερα ο Φοίνικας έχει δείξει μεγάλη συνέπεια και δεν έχει προκαλέσει ουδέποτε πρόβλημα στη Λίγκα.

Οι νησιώτες αν και είναι διαφήμιση για τον Ελληνικό βόλεϊ αντιμετώπισαν την αρνητική στάση από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΑΠ την ίδια ώρα που άλλες ομάδες δεν είχαν ολοκληρωμένους φακέλους, χωρίς αυτό να αποτελέσει πρόβλημα.

Να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο πως θα υπάρξει επανεξέταση των φακέλων την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε οι ομάδες πρέπει να είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις. Από εκεί και πέρα την άδεια να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα έχουν εξασφαλίσει ήδη ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Ηρακλής.

Τέλος άμεση ήταν η αντίδραση από πλευράς Φοίνικα Σύρου καθώς αμέσως μετά την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΣΑΠ ο πρόεδρος του “Πειρατικού” Αντώνης Ρούσσος εξέδωσε ανακοίνωση θέτοντας κάποια “καυτά” ερωτήματα προς την επιτροπή αδειοδότησης που καλό θα ήταν να απαντηθούν, γιατί η ομάδα της Σύρου είχε τέτοια αντιμετώπιση.

Η ανακοίνωηση του Φοίνικα Σύρου 

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΠ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΣΑΠ

Αξιότιμοι Κύριοι

Μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης  για τα αποτελέσματα της σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής Αδειοδότησης που συμμετέχετε , ενημερωθήκαμε  για την μη αδειοδότηση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Κατόπιν του τρόπου σύνταξης της ανακοίνωσης, μας δημιουργούνται τα κάτωθι εύλογα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να λάβουμε μία απάντηση:

α) Ποιός ο ειδικός λόγος της  παραγράφου στην ανακοίνωση, με την οποία ο εκπρόσωπος σας απαίτησε  να τονιστεί  με εμφατικό τρόπο η  αντίθεση σας στην αδειοδότηση της ομάδας μας?

β) Γνωρίζετε ότι ή νέα διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ συγκροτήθηκε σε σώμα πρίν από περίπου 10 ημέρες, και εκ των πραγμάτων το χρονικό όριο που είχαμε στην διάθεσή μας για να ολοκληρώσουμε τον φάκελο αδειοδότησης ήταν ασφυκτικό και στα όρια της ανωτέρας βίας?

γ) Καθότι είστε συνδικαλιστικό όργανο φροντίσατε να έχετε μία επικοινωνία με τους αθλητές-μέλη σας και να ενημερωθείτε ότι με όλους είχαμε έρθει σε συμφωνία και απέμεναν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του φακέλου μας?

δ) Στην ανακοίνωσή σας δεν αναφέρεστε στην αδειοδότηση ή μη, των υπολοίπων 3 σωματείων. Τι να υποθέσουμε ότι αδειοδοτήθηκαν ή ότι δεν αδειοδοτήθηκαν?

Ας κάνουμε λοιπόν μία απλή συλλογιστική :

Εάν είχαν πλήρη φάκελο όπως ρητά προβλέπεται από τον σχετικό νόμο γιατί δεν ανακοινώσατε την αδειοδότηση τους?

Εάν δεν είχαν πλήρη φάκελο γιατί δεν μειοψηφήσατε σαν εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ μη εγκρίνοντας την αδειοδότηση τους, περιλαμβάνοντας στην ίδια παράγραφο της ανακοίνωσης ,και τις άλλες 3 ομάδες προασπίζοντας τα συμφέροντα των αθλητών μελών σας και λειτουργήσατε με δύο μέτρα και δύο σταθμά?

Θεωρείται ότι με την διαπόμπευση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ σε ειδική παράγραφο της ανακοίνωσής σας  προασπίζετε καλύτερα τα συμφέροντα των αθλητών – μελών σας?

ε) Ο Νόμος κύριοι είναι σαφέστατος και προβλέπει ρητά τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν τις ακολουθήσατε όπως είχατε υποχρέωση ή όχι?

Θα προσδοκούσαμε μεγαλύτερο σεβασμό στον  Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προβολή του Ελληνικού Βόλλευ τα χρόνια που αγωνίζεται στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, με πολλές εγχώριες και διεθνείς επιτυχημένες διοργανώσεις που έχουν προάγει αδιαμφισβήτητα το Ελληνικό Βόλλευ.

Μας χρειαζόσαστε να υπάρχουμε όπως λειτουργούμε όλα αυτά χρόνια.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΑ

   Α.ΡΟΥΣΣΟΣ

Με στοιχεία από την Κοινή γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares