×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 16:14

Προτεραιότητα στην αδειοδότηση

Οι παράγοντες του Φοίνικα προσπαθούν να κλείσουν τον φάκελο και η ομάδα να πάρει το... πράσινο φώς και να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League Οι παράγοντες του Φοίνικα προσπαθούν να κλείσουν τον φάκελο και η ομάδα να πάρει το... πράσινο φώς και να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League

Το νέο διοικητικό συμβούλιο... τρέχει να καλύψει όλα τα κενά ώστε να συμπληρωθεί με κάθε λεπτομέρεια ο φάκελος και ο Φοίνικα να πάρει την έγκριση της συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Volley League.

Όπως ήταν λογικό στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε η νέα διοίκηση της ομάδας, δεν κατάφερε να διεκπεραιώσει όλες τις υποθέσεις της κι έτσι η αδειοδότηση πήρε αναβολή για μία εβδομάδα, καθώς την ερχόμενη Τρίτη θα συζητηθεί εκ νέου τόσο η υπόθεση του Φοίνικα όσο κι άλλων ΤΑΑ που πήραν κι αυτά αναβολή.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες της ομάδες πιστεύουν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, αφού ήταν κάποια τυπικά ζητήματα που δεν είχαν ουσιαστικά ρυθμιστή. Επομένως όλα θα πάνε καλά και το "Πειρατικό" θα κάνει και πάλι τη Σύρο υπερήφανη στο νέο πρωτάθλημα.

Τα μεταγραφικά

Τώρα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό οι Συριανοί έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στην συμπλήρωση του φακέλου, αλλά παράλληλα μιλούν και με παίκτες, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από την ομάδα του Φοίνικα ήδη αποτελεί παρελθόν το μεγάλο κανόνι της ομάδας ο Τόμισλαβ Ντόκιτς, αλλά και ο Ανδρεάδης ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τους Συριανούς, κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά και στα play off. Επίσης με ομάδα του εξωτερικού έχει συμφωνήσει και ο Αμερικάνος του Φοίνικα Κάλντγουελ, ο οποίος ήταν μία αρκετά καλή μονάδα. Σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε αναφέρει σε δηλώσεις του λίγο μετά το φινάλε και των play off ο Φέργκιουσον θέλει να παραμείνει στην ομάδα και μπορεί να την βοηθήσει από την θέση του κεντρικού. Ο Ντούσκο Νίκολιτς ο άνθρωπος ο οποίος... έτρεξε την ομάδα παρέμεινε κάτοικος Σύρου και θα οδηγήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Φοίνικα στο πρωτάθλημα της Volley League. Οι Συριανοί περιμένουν να πάρουν το... πράσινο φως για να ανακοινώσουν κι επίσημα τον Σέρβο διεθνή Μίλια Μρντακ. Ο παίκτης έχει ύψος 2.01 κι γεννήθηκε το 1991 στο Κράλιεβο. Ο διεθνής με την Σερβία διαγώνιος θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του και μάλιστα έχει σημαντικές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ρίμπνιτσα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Βοϊβοντίνα κερδίζοντας και το Σερβικό Κύπελλο. Ακόμη έχει περάσει από την Ιταλία όπου και αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία, ενώ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Σύρου, ήδη έχουν συμφωνήσει και θα είναι από τα πρώτα ονόματα που θα ανακοινωθούν από τη νέα διοίκηση.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares