×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 19:09

Πήρε άδεια ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας Σύρου πήρε την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Volley League και πλέον συνεχίζει κανονικά τον σχεδιασμό του για τη σεζόν 2016-17.

Οι Συριανοί είχαν πάρει παράταση μίας εβδομάδας και στην τελευταία συνεδρίαση (Τρίτης) ο φάκελος ήταν πλήρης και η επιτροπής αξιολόγησης έδωσε το... πράσινο φως στην Συριανή ομάδα.

Έτσι, από εδώ και πέρα η νέα διοίκηση της ομάδας του νησιού θα τρέξει με πιο γοργούς ρυθμούς τις μεταγραφές ώστε να κλείσει το ρόστερ και σε περίπου ένα μήνα να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως στην προηγούμενη συνεδρίαση η διοίκηση δεν είχε κλείσει όλες τις υποθέσεις τις καθώς είχε μόνο λίγες ημέρες στη διάθεσή της.

Με τις εξτρά επτά ημέρες όλα έκλεισαν θετικά και ο Φοίνικας δεν αντιμετώπισε κανέναν απολύτως πρόβλημα.

Τέλος, μετά τις δύο πρώτες μεταγραφές θα ακολουθήσουν και οι συζητήσεις και για άλλες, αφού ήδη κάποια ονόματα έχουν γίνει γνωστά όπως η παραμονή του Ζήση και η επιστροφή μετά από έναν χρόνο του Παπαδόπουλου

Αδειοδοτήθηκαν επίσης ο  ΑΟΠ Κηφισιάς και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Αδειοδοτήθηκε και το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 που προέβη κατά την διαδικασία και με την διαμεσολάβηση της επιτροπής σε διακανονισμούς των οφειλών του.
Ειδικά ως προς το ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας η αδειοδότηση έγινε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) και τελεί υπό την αίρεση της τήρησης του προταθέντος εκ μέρους του ΤΑΑ διακανονισμού για έναν μόνον Έλληνα αθλητή η οφειλή στον οποίο αποτελεί το 2,7% του συνόλου των ποσών των συμβολαίων του ΤΑΑ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares