Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 20:18

Άρωμα Κυκλάδων στην Εθνική, πρόσκληση και στην Οικονομίδου

Άρωμα Κυκλάδων τελικά έχει η προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών ενόψει της συμμετοχής μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017… Κι αυτό γιατί ο νέος – παλιός ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος (σ.σ. έχει αντικαταστήσει τον Γιάννη Καλμαζίδη εδώ και περίπου ένα μήνα) στις τελευταίες προσκλήσεις για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κάλεσε δύο αθλήτριες που αγωνίστηκαν πέρυσι στον ΑΟ Θήρας, όμως λόγω μεταγραφής του χρόνου θα είναι αντίπαλες αλλά πάντα στα όρια των Κυκλάδων.

Και μιλάμε για τις Όλγα Βεργίδου του ΑΟ Θήρας και τη Μαρία Οικονομίδου του Πανναξιακός ΑΟΝ. Όμως, η Νάξος και η Σαντορίνη έχουν κι άλλες εκπροσώπους… Ο Πανναξιακός την αρχηγό του Σία Τοτσίδου και ο ΑΟ Θήρας την Μαριαλένα Αρτακιανού ενώ από τη Νάξο και τον Πανναξιακό έχουν περάσει και η Αγγελική – Μελίνα Εμμανουηλίδου (Ολυμπιακός) και Παναγιώτα Διώτη – Ξένου (Terville Florange Olympique Club).

Συμμετοχές

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα δώσουν το παρών στην Θεσσαλονίκη (ξεκίνημα στις 21 Αυγούστου αντί της 17ης Αυγούστου) όπου και θα γίνει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας είναι οι: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ευαγγελία Μερτέκη (ΑΟ Παναθηναϊκός), Αλεξία Καλανταρίδου (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Άννα Καλαντάτζε (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Ηλιάνα Ιακωβίδου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Ευαγγελία Χαντάβα(ακόμη χωρίς ομάδα), Αθηνά Παπαφωτίου (ASPTT Mulhouse), Ελένη Κιόση (MyCicero Pesaro), Μαρία Νομικού (Trentino Rosa) και Ανθή Βασιλαντωνάκη (Yamamay Busto Arsizio).

Στη λίστα που έχει σταλεί στην CEV έχουν δηλωθεί και οι: Αλεξάκου (ΑΣ Άρης), Μπακοδήμου (ΓΣ Πανιώνιος), Γενιτσαρίδη (Pitsburgh University), Καρακάση (Μαρκόπουλο), Κωνσταντινίδου Αλ. (ΠΑΟ), Παπαδοπούλου Χ. (ΠΑΟ), Στράντζαλη (Maimi University),

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Σλοβενία, Λευκορωσία σε δυο τουρνουά τα οποία θα διεξαχθούν το μεν πρώτο στο Μπρνο της Τσεχίας (16-18/9) και το δεύτερο στο Μάριμπορ της Σλοβενίας (23-25/9)

Με πληροφορίες από το greekvolley.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares